Рубрики Статті

Топ 10 популярних автомобільних відеореєстраторів в Україні

Опубликовал
Роман Мельниченко

Зимові дороги завжди були небезпечні та підступні. А цього року додалася ще й відсутність вуличного освітлення. Не дивно, що кількість ДТП суттєво зросла. І часом для того, щоб довести свою невинуватість, потрібен неупереджений свідок, який зможе показати «як воно було насправді». Саме таким свідком виступає відеореєстратор.Він же одночасно, виступає і відмінним варіантом подарунка для кожного автомобіліста. Але що саме вибрати? Зараз підкажемо!

Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus A500s + Midrive RC06

Це один із найпопулярніших відеореєстраторів серед українських автомобілістів. Адже тут об’єднались адекватна ціна та гарна якість, стильний дизайн та зручний корпус, відмінна функціональність та можливості. Так, відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus A500s може записувати відео з роздільною здатністю 2592х1944 пікселів, а за якість картинки відповідає матриця Sony IMХ 335.

Невеликий корпус з вбудованим 2-дюймовим дисплеєм кріпиться до лобового скла за допомогою липкої стрічки, блок з об’єктивом може повертатися. Крім того, реєстратор Xiaomi 70mai Dash-Cam Pro Plus A500s підтримує роботу з другою камерою – наприклад, модулем MiDrive RC06. Таким чином, пара Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus A500s + Midrive RC06 перетворюється на повноцінний відеокомплекс стеження за ситуацією навколо автомобіля.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Xiaomi 70mai Rearview Dash Cam Wide Midrive D07

Та й загалом – сьогодні відеореєстратори Xiaomi мають підвищений попит. Адже компанія пропонує не тільки стандартні моделі в стилі «коробочка з лінзою», але й такі оригінальні продукти, як реєстратор Xiaomi 70mai Rearview Dash Cam Wide Midrive D07. Фактично – це дуже широке салонне дзеркало із вбудованою камерою (1920х1080 пікселів) та дисплеєм на основі IPS-матриці.

Відеореєстратор Xiaomi 70mai Rearview Dash Cam Wide Midrive D07 фіксується на штатному дзеркалі за допомогою пари затискачів – у результаті він не займає додаткового місця та не заважає огляду. Слід зазначити непогану функціональність пристрою: є можливість підключення другої камери для заднього огляду, передбачені датчики руху та удару.

Globex GE-203W

Однак повернемось до стандартних моделей реєстраторів. Ось приклад – Globex GE-203W: компактний корпус і об’єктив з 160-градусним кутом огляду, запис відео до 2304х1296 пікселів, сенсор Sony MX323. Також ця модель підтримує Wi-Fi для підключення смартфонів або планшетів, а на задній частині корпусу розташований 2,4-дюймовий дисплей.

Але найголовніше в реєстраторі Globex GE-203W – його доступність: виходить чудове поєднання достатньої функціональності та привабливої ціни. Якщо шукаєте подібне, то ще можна глянути на…

Gazer F125

Також компактний прямокутний корпус; також об’єктив, що виступає; також 160-градусний кут огляду – реєстратор Gazer F125 цілком відповідає загальним уявленням про продукти такого класу. Але чим він кращий за конкурентів? Наприклад, можливістю запису відео з роздільною здатністю 2304х1296 пікселів та частотою 30 кадрів на секунду. Або можливістю запису відео з частотою навіть 60 кадрів на секунду – але тоді роздільна здатність буде 1280х720 пікселів.

Крім того, відеореєстратор Gazer F125 пропонує вбудований акумулятор та 1,5-дюймовий дисплей, датчики удару та руху, підтримку WDR для якіснішої картинки, ін.

Gazer F750w

Як це буває у відомих виробників, лише одним пристроєм модельний ряд не обмежений. Ось ще один приклад від компанії Gazer: відеореєстратор високого класу Gazer F750w.

Фактично це цілий комплекс, який складається з основного блоку (слот для картки пам’яті, кнопки керування, вбудований 3-дюймовий дисплей) та пари блоків-камер: одна для огляду ситуації спереду, друга – для огляду ззаду. Також передбачена кнопка збереження екстреного відео, а ще додатково можна під’єднати GPS-приймач: це дозволить відстежувати маршрути пересування автомобіля.

Говоримо «відеореєстратор Gazer F750w», а маємо на увазі цілий комплекс: центральний блок (його можна сховати в «бардачку») та пару мініатюрних камер, які майже непомітні у куточку лобового чи заднього скла.

Aspiring ALIBI 9

Хочете отримати щось подібне до вищеописаного, але дешевше? Тоді можна придивитися до відеореєстратора Aspiring ALIBI 9. Його основою виступає центральний блок із вбудованим об’єктивом (1920х1080 пікселів) та 2,35-дюймовим дисплеєм.

Додатково передбачено блок-об’єктив для запису відео, що відбувається в салоні. Плюс передбачено ще одну камеру – для фіксації ситуації позаду автомобіля. Так-так, цей відеореєстратор підтримує роботу одразу з трьома камерами!

Крім того, відеореєстратор Aspiring ALIBI 9 оснащено магнітним кріпленням з підключенням живлення: це дуже зручно для швидкого встановлення/зняття пристрою – більше не потрібно постійно підключати/відключати дроти!

Garmin Dash Cam Mini 2

Однак повернімося до більш компактних моделей. Прикладом може бути відеореєстратор Garmin Dash Cam Mini 2 – фактично невеликий прямокутник-основа для об’єктива. Та тут навіть вбудованого дисплея немає! А як же тоді переглянути відзняте відео на місці «у разі чого»?

За допомогою смартфона та фірмової програми. До речі, можлива робота одразу з чотирма подібними пристроями – щоб охопити картинку на периметрі автомобіля. А ще цей відеореєстратор підтримує голосові команди.

Мініатюрний відеореєстратор Garmin Dash Cam Mini 2 гарний тим, що його практично непомітно – він не заважає огляду водія, він не приваблює злодіїв. При цьому забезпечує запис якісного відео з максимальною роздільною здатністю 1920х1080 пікселів.

DDPai MOLA N3

Ще один приклад компактного реєстратора, який позбавлений дисплея – модель DDPai MOLA N3. Цей пристрій пропонує одну камеру (запис відео з роздільною здатністю 2560х1600 пікселів), підтримку технології WDR, датчик удару, а також адаптер Wi-Fi для підключення смартфона.

А ще реєстратор DDPai MOLA N3 пропонує дуже привабливу ціну – це один з найдоступніших пристроїв у добірці!

DDPai Z40 GPS

Хоча в асортименті компанії є і більш «просунуті» (але також дорожчі) реєстратори. Так, можна придивитися до відеореєстратора DDPai Z40 GPS: традиційний прямокутний корпус, вбудований дисплей, поворотний об’єктив – між іншим, із матрицею Sony IMX335.

А ще реєстратор DDPai Z40 GPS, відповідаючи своїй назві, має модуль GPS для моніторингу розташування автомобіля – відразу зрозуміло, де конкретно було знято те чи інше відео.

CarCam H14 Dual

А завершимо добірку реєстратором CarCam H14 Dual. На перший погляд – все звично: невеликий прямокутний корпус; об’єктив, що виступає; запис відео з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. Також можна відзначити датчики удару та руху, згадати про наявність вбудованого 3-дюймового дисплея. Але що по-справжньому робить CarCam H14 Dual, то це його низька ціна: один із найдоступніших реєстраторів у нашому переліку. А ще…

Попри свою доступність, відеореєстратор CarCam H14 Dual підтримує роботу з двома камерами одночасно – чи не унікальна пропозиція у його ціновому класі!

Бажаємо вам вдало вибрати відповідну модель реєстратора на свій смак та гаманець – або для особистого користування, або як подарунок. Впевнені, що за такий презент кожен автомобіліст скаже «дякую»!

Disqus Comments Loading...