Топ крісел Anda Seat для спекотного літа: найкращі моделі із лляною оббивкою + бонус

Партнерський проєкт
Топ крісел Anda Seat для спекотного літа: найкращі моделі із лляною оббивкою + бонус
views icon

Топ крісел Anda Seat для спекотного літа: найкращі моделі із лляною оббивкою + бонус

От і почалися спека та задуха. Власники ігрових шкіряних крісел або моделей з екошкіри, напевно, вже відчули всі «радощі» від подібних матеріалів, що влітку викликають максимальний дискомфорт. Ще не пізно подумати про лляні моделі крісел, що дихають і повністю позбавляють від спітніння. На відміну від шкіряних ці моделі не влаштовують геймерам сауну влітку, а в інші пори року нічим не відрізняються від варіантів з екошкіри. Вони надійні, стильні та комфортні. А для тих, хто все ж категорично проти лляних моделей або тільки недавно купив собі модель зі шкіри чи екошкіри і вже пожалкував, ми підготували цікавинку від Anda Seat. Повірте, для вас ще не все втрачено!

Партнер проєкту?
Топ крісел Anda Seat для спекотного літа: найкращі моделі із лляною оббивкою + бонус

Anda Seat T-PRO 2 XL

Anda Seat T-PRO 2 XL – універсальне крісло для ігор і роботи. Модель відрізняється мінімалістичним дизайном, що підійде не тільки для домашньої кімнати геймера, а й для офісу. Крісло має покриття з високоякісної лляної тканини AD Alpha, а це дасть змогу сидіти на ньому влітку і взагалі не пітніти. Лляна поверхня дихає, а ще вона приємна на дотик усім частинам тіла. Це природний матеріал, тому цей вибір ваш вклад у збереження навколишнього середовища.

Крісло Anda Seat T-PRO 2 XL має сталевий каркас TitanSteelAD+. Це вигнута металева труба діаметром 22 мм та завтовшки 2 мм. Вона настільки надійна, що має довічну (!) гарантію. Зверху наднадійного каркаса маємо м’який наповнювач – піну з ефектом пам’яті (memory foam). Завдяки їй крісло не просідає, а приймає форму користувача, тому сидіти стає ще зручніше.

З інших бонусів є нахил спинки на 165 градусів, топова система гойдання «мультиблок» та 4D-підлокітники. Крісло підходить для високих користувачів зі зростом до 210 см, а максимальна вага, яку витримує – 200 кілограмів. Також виділимо, що воно оснащене колесами діаметром 65 мм з поліуретановим покриттям (king size). Вони забезпечують легкий рух без подряпин на всіх видах поверхонь.

Anda Seat T-PRO 2 XL оснащене системою гойдання Multi-functional Tilt SyncTilt AD+. Нахил спинки крісла регулюється від 90 до 165 градусів. Механізм гойдання витримує високі навантаження, має регульований нахил для збільшення і зменшення напруги, відповідаючи вазі тіла користувача для легкого, надійного та міцного «хитання». Додатковий плюс – є функція фіксації кута нахилу сидіння.

Ігрове крісло має три кольори лляної тканини: сірий, чорний і блакитний. Останній є ексклюзивно тільки в цієї моделі. 

Більше про Anda Seat T-PRO 2 XL.

Anda Seat Phantom 3 L

Крісло Anda Seat Phantom 3 L має стриманий, але стильний дизайн. Модель оснащена покриттям з високоякісної лляної тканини, а це значить, що спекотно в ньому не буде. Ігрове крісло доступне в чорному та сірому кольорах і має розмір L. Модель рекомендується користувачам зі зростом до 187 см та вагою до 120 кг.

Anda Seat Phantom 3 L має сталевий каркас TitanSteelAD+ з довічною гарантією плюс 24 місяці гарантійного обслуговування на інші частини крісла. Наповнювач тут також м’яка піна з ефектом пам’яті, але підлокітники лише 2D. Правда, й ціна моделі менша за попередню.

Ця модель також оснащена поліуретановими колесами. Вони тихі та не шкодять підлозі. Також маємо надійний газліфт четвертого класу, режим гойдання і зручні подушки, що підтримують поставу. Так, це відносно бюджетне крісло, але від того воно не є менш преміальним, ніж інші моделі Anda Seat і зроблене з якісних матеріалів. Його функціонал дещо відрізняється від інших моделей, але воно без проблем створює комфорт для користувача та захищає його тіло від спеки, чого не роблять дорожчі крісла з екошкіри. 

Детальніше про Anda Seat Phantom 3 L.

Anda Seat Kaiser 3 XL

Anda Seat Kaiser 3 XL – топове та найтехнологічніше крісло виробника. Ця версія має лляне покриття у двох кольорах (чорний і сірий), що дозволяє йому бути актуальним у будь-якому інтер’єрі. 

Ігрове крісло Anda Seat Kaiser 3 XL оснащене всіма описаними вище бонусами для літа, які є в розглянутих моделей. Маємо покриття з уже знайомої високоякісної лляної тканини AD Alpha, з яким користувач точно не буде страждати у спеку. Річ у тім, що лляна поверхня дихає, тому забезпечує комфортне сидіння в будь-яку погоду. 

Крісло надає механічну підтримку попереку, що дозволяє налаштувати підтримку індивідуально під користувача, а головне, враховує всі його анатомічні особливості. Також модель оснащена подушкою на магніті з додатковим бонусом у вигляді охолоджувального гелю, який допоможе влітку тримати себе в температурному тонусі. 

Anda Seat Kaiser 3 продається в розмірах L або XL. У першому випадку ігрове крісло розраховане на користувачів зі зростом до 187 см і вагою до 150 кг. У другому – зі зростом до 210 см і вагою до 200 кг. Також воно має чорний і сірий кольори у лляному варіанті. Це значить, що крісло можна підібрати під різні інтер’єри, використовувати як вдома, так і в офісі. 

Як і попередні крісла виробника, це зроблене з наднадійного металевого каркаса TitanSteelAD+. Також є вбудована система нахилу спинки від 90 до 165 градусів. Її можна відкинути та зафіксувати в будь-якому положенні в межах цих параметрів. А якщо активувати режим гойдання, то спинка опускається аж на 195 градусів. Це вже виходить повноцінне ліжко для перегляду кіно чи відео на YouTube за комп’ютером. 

Також маємо брендовані 4D-підлокітники зі знімними накладками та чотирма режимами руху – вліво і вправо, вперед і назад, вгору і вниз і в різні боки. Не забуваємо про наповнення з піни memory foam, що приймає форму тіла користувача. 

Anda Seat Kaiser 3 XL виділяється міцними великими колесами діаметром 65 мм з поліуретановим покриттям. Вони не шкодять підлозі, а головне, безшумні. 

Дізнатись більше про Anda Seat Kaiser 3 XL.

Anda Seat Kaiser Frontier XL

Anda Seat Kaiser Frontier XL – найм’якіше крісло з усіх моделей у добірці. Тому будьте уважні: комусь ця м’якість подобається, а іншим хочеться твердішої основи. У будь-якому випадку у лляних моделях виробника є крісла на всілякі смаки та побажання. Kaiser Frontier XL має лише сіре забарвлення у лляному варіанті оббивки.

Модель виділяється оновленим дизайном 4D-підлокітників, металевою основою незвичної для крісел Anda Seat форми та подушкою для голови у формі жабки. Подушки також мають за наповнювач memory foam і суцільно лляні чохли, що забезпечать ще більше комфорту і приємного сидіння у спеку. Всередині маємо вже знайомий каркас TitanSteelAD+, виготовлений зі 100%-ї сталі та з довічною гарантією, а зверху нього щільна піна-наповнювач з ефектом пам’яті.

Топ крісел Anda Seat для спекотного літа: найкращі моделі із лляною оббивкою + бонусІгрове крісло Anda Seat Kaiser Frontier XL достатньо масивне, тому підходить для користувачів зі зростом до 210 см і вагою до 150 см. Воно має систему гойдання «метелик», міцні колеса королівського розміру діаметром 65 мм з поліуретановим покриттям і спинку з кутом нахилу 165 градусів. Як бачимо, на всіх кріслах виробника можна комфортно не тільки сидіти, а й лежати.

Детальніше про Anda Seat Kaiser Frontier XL.

Anda Seat Mat

Якщо ви вже маєте крісло Anda Seat або будь-яке інше, але воно не лляне, то для вас є рішення. Це бамбукова подушка Anda Seat Mat – найбажаніший аксесуар літа 2024 року. Подушка має внутрішній шар з бамбукового вугілля та сітчасту конструкцію. Вона не тільки дозволяє дихати тілу користувача, а й поглинає шкідливі речовини, вологу та неприємний запах.

Топ крісел Anda Seat для спекотного літа: найкращі моделі із лляною оббивкою + бонусAnda Seat Mat має особливе покриття, що запобігає ковзанню. Тому з нею буде максимально зручно. Також бамбукова подушка оброблена спеціальним покриттям, що запобігаю пошкодженню верхнього шару тканини. Це значить, що воно не шкодить поверхні крісла, куди ця подушка кладеться.

Більше про Anda Seat Mat.

Партнер проєкту?
Топ крісел Anda Seat для спекотного літа: найкращі моделі із лляною оббивкою + бонус

Обрати найкращу модель ігрового крісла

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: