Навчальний рік уже стартував, у багатьох містах школи й університети відновили офлайн-навчання. Але навіть на дистанційному всіх чекають заняття, а тому разом з магазином MOYO ми підготували підбірку із п’яти популярних гаджетів, які допоможуть зробити процес навчання легким і комфортним.

Партнерський матеріал?

  1. Смартфони

Одним з найважливіших гаджетів є смартфон. З телефоном можна мати постійний зв’язок з батьками, простіше налагодити контакт з однокласниками, одногрупниками тощо. Пройшли часи, коли діти писали анкети від руки чи цілий день лазили по деревах, у світі онлайн-спілкування вони мають розумітися на віртуальних розвагах. Хоча б аби сфотографувати розклад занять, треба мати смартфон, а батьківський бюджет порадує те, що сучасні гаджети можна знайти за приємною ціною. Для батьків також важливо слідкувати за безпекою своєї дитини. Тепер за допомогою спеціальних застосунків можна бути в курсі місцезнаходження малечі та не хвилюватися зайвий раз.

Для цього навчального року можна вибрати за акційною ціною TECNO Camon 19 Neo, який завдяки великому екрану сподобається прихильникам ігор і мультфільмів. Ця модель буде чудовим варіантом для першого в житті смартфона, а завдяки акційній ціні 5999 грн (стара ціна – 8699 грн) більш доступною покупкою.

Топ товарів до Back to School

Також цікавим є Tecno Pova Neo-2, який має непогану батарею на 7000 мА·год з функцією швидкого заряджання. Така містка батарея допоможе гаджету витримати найактивніші розваги, перегляди відео в дорозі і прослуховування музики. Зі смартфоном Tecno Pova Neo-2 можна буде не носити із собою павербанк і залишатися на зв’язку протягом дня. Зараз на цю модель діє ціна 4999 грн замість 6999 грн.

Топ товарів до Back to School

Універсальним вибором стане смартфон Samsung Galaxy A24. Традиційно для Samsung цей гаджет має екран Super AMOLED розміром 6,5 дюйма. Такий дисплей чудово підійде для споживання мультимедійного контенту, а завдяки частоті оновлення в 90 Гц відео й ігри відображатимуться плавніше. Ця модель зберегла традиційний порт для дротових навушників 3,5 мм, а також дозволяє збільшувати вбудовану пам’ять за допомогою карти microSD. Samsung Galaxy A24 – міцний представник доступного сегмента смартфонів, який зацінять юні користувачі.

Топ товарів до Back to School

  1. Ноутбуки

Якщо раніше ноутбуки купували для старших учнів, то наразі всім потрібен зручний вихід в інтернет, можливість переглядати освітні відео на великому екрані, робити презентації, реферати чи необхідні завдання. У сьогоднішніх реаліях абсолютно всім необхідно на базовому рівні опанувати комп’ютер, адже цифрова грамотність важлива для кожного не менше, ніж вміння читати й писати.

Для першого пристрою можна не вибирати прокачаний геймерський ноутбук, який за десяток років навчання втратить новизну та застаріє у своїх можливостях. А ось надійний варіант з оптимальним розміром екрана та витривалим акумулятором – вдале рішення з розумним бюджетом.

Вибирати можна серед перевірених брендів на ринку: популярними вже котрий рік поспіль залишаються ACER Aspire 5. З 15-дюймовим екраном і процесором Intel Core i3 11-го покоління цей ноутбук ідеально балансує між можливостями та ціною. Таких характеристик з головою вистачить для освітніх завдань, а завдяки сховищу даних у вигляді SSD-накопичувача пристрій порадує швидкістю відгуку та часом завантаження системи.

Топ товарів до Back to School

Схожим на попередню модель є ACER Aspire 7 A715, але серцем його системи працює процесор від AMD Ryzen 5 5500U. Ноутбук має гарний запас пам’яті, а з особливих фішок у нього хочеться зазначити клавіатуру з підсвічуванням, яка спростить набирання тексту рефератів. Достатня кількість портів для периферійних пристроїв допоможе використовувати мишки, гарнітури і зчитувати інформацію із флешок.

Топ товарів до Back to School

А от Lenovo V17 оцінять ті, хто перейшов на ноутбук з персонального комп’ютера, адже в цієї моделі збільшений розмір екрана у 17 дюймів. На такому дисплеї зручніше працювати з таблицями і презентаціями, а також відпочивати за переглядом фільму. Особливістю Lenovo V17 є вологозахищена клавіатура, що робить пролитий стакан води не страшним для пристрою. Таку модель краще вибирати для стаціонарного використання вдома.

Топ товарів до Back to School

  1. Планшети

При виборі гаджета для онлайн-уроків стабільну першість утримує планшет. Він дешевший за ноутбук, але не менш функціональний для підключення до розмови в Google Meet, Zoom, а також має більший екран, ніж у смартфона. Із планшетом кожен отримає додатковий гаджет, пам’ять якого можна забити підручниками та робочими зошитами, а головне, на який не телефонуватимуть, викидаючи із заняття. Планшет витриваліший завдяки фізично більшому акумулятору, а також може грати роль мультимедійного центру для перегляду мультиків чи ігор, щоб у родині не було боротьби за телевізор чи комп’ютер. Особливо планшет оцінять родини з кількома дітлахами, адже якщо старша дитина користуватиметься ноутбуком, то меншій з головою вистачить планшетного ПК.

Можна вибрати такі моделі бюджетного сегмента, як Blackview Tab 12. Цей планшет з 10-дюймовим IPS-екраном потішить чітким соковитим зображенням. Також модель має вбудований модуль, тож планшет відмінно впорається з базовими завданнями та порадує гарною швидкодією LTE, тож у будь-якому місці матиме вихід в мережу для підключення до уроку чи перегляду контенту. За ціною 6299 грн (стара ціна – 8799 грн) Blackview Tab 12 один з найдоступніших варіантів для навчання.

Топ товарів до Back to School

Blackview Tab 10 Pro має більш прокачану начинку, а тому відмінно впорається з базовими завданнями та порадує гарною швидкодією. Для дітей, які хочуть використовувати планшет і для навчання, і для ігор, краще вибрати Tab 10 Pro, який так само має LTE і великий екран з гарною роздільною здатністю. Нова ціна Tab 10 Pro становить 8999 грн, замість 12 499 грн.

Найбюджетнішим з підбірки є планшет TCL TAB 10L за 4499 грн (стара ціна – 6299 грн). Він має простіший екран, але такий самий за розміром – 10,1 дюйма. З меншими запасами пам’яті й тільки з Wi-Fi-модулем TAB 10L ідеально вбереже бюджет родини та буде базовим пристроєм для повсякденних справ.

Топ товарів до Back to School

  1. Електронні книги

На ринку техніки рідко згадують про рідери, а от в магазині MOYO кажуть, що дарма, адже в одній електронній книзі можна зібрати всі підручники, хрестоматії і списки книг на літо, а вага такої бібліотеки все одно буде обмежуватися вагою компактного гаджета.

Окремо хочеться нагадати, що в сучасних електронних книгах застосовують технологію E-ink, яка вберігає очі від шкідливого синього випромінювання звичайних дисплеїв. Екран рідера імітує звичайний папір, не світиться та не втомлює очі, саме тому тривале читання краще з електронною книгою, ніж із планшетом або смартфоном. Окрім цього, рідер дозволяє швидко знаходити необхідний підручник і не носити із собою в рюкзаку стоси книг, перевантажуючи спину.

Топ товарів до Back to School

Безпрограшним варіантом для купівлі рідера буде класичний PocketBook 617. Це доступна модель з екраном E-ink, підтримкою різноманітних форматів книг та акумулятором на 1300 мА·год, якого вистачить ледве не на місяць постійного читання. З вагою у 300 грамів PocketBook 617 стане бібліотекою із книгами всієї родини, а тому його оцінять як діти, так і дорослі.

  1. Powerbank

У сьогоднішніх реаліях, важливо завжди мати із собою портативний акумулятор для того, щоб швидко підзарядити свій гаджет. Павербанки стали невіддільною частиною нашого повсякденного життя.

Модель Trust Primo ECO 20000 mAh є вибором, що однозначно відповідає критеріям ціна-якість, а зараз доступний за акційною ціною 849 грн (замість 1299 грн).
Також можна вибрати модель Power Bank 2E Solar 20000mAh, його цікавою особливістю конструкції є сонячна панель, а також батарея великої ємності, багаторівнева система захисту від перегріву та замикань електромережі. Має функцію енергозбереження в режимі очікування, а світлодіодний індикатор дозволяє контролювати рівень заряду пристрою. Сучасне, легке, практичне та дуже розумне джерело енергії гідне стати вашим незамінним аксесуаром на кожен день.

  1. Рюкзаки для всього вищеперерахованого

Окрім необхідних гаджетів у MOYO багатий вибір аксесуарів для їх перенесення. Сьогодні варто кожному попіклуватися про здорову поставу, тому рюкзак з гарним розподіленням навантаження допоможе комфортно добиратися до закладу освіти й мати необхідне під рукою.

Рюкзак Lenovo Casual доступний у двох базових кольорах за ціною 499 грн.

Топ товарів до Back to School

Ідеальний для старшокласників: має лаконічний вигляд, підходить для перенесення ноутбука, має вдосталь місця для інших речей. Цей рюкзак не вийде з моди, а завдяки зносостійким матеріалам послужить і на першому курсі університету, коли треба буде їхати в інше місто на навчання.

Топ товарів до Back to School

Сумки цієї ж лінійки краще вибирати для перенесення ноутбуків або планшетів. Для тих, хто носить шкільну форму, така сумка буде гарним аксесуаром, який доповнить зовнішній вигляд.

Топ товарів до Back to School

Важливо, що до 22 вересня на окремі товари з особливою позначкою можна отримати додаткову знижку 5% при оплаті замовлення від 500 грн карткою Mastercard від «ПриватБанку» («Універсальна», «Універсальна Gold», «Преміальна»).

Наостанок хочеться побажати школярам та їхнім батькам, студентам і викладачам успіхів і терпіння. Займатися освітою та наукою в непрості часи ще складніше, ніж зазвичай, але ми бажаємо, щоб усі українські заклади освіти змогли чимскоріше працювати офлайн.

Партнерський матеріал?

На сайт MOYO

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: