Українське Web3-ком’юніті активно обговорює підсумки Solana KUMEKATHON! Meetup. Йдеться про подію, яка стала частиною Ukrainian Blockchain Week, проведеної криптомедією Incrypted . У ході івента команда Trustee Plus зробила гучне оголошення та повідомила про підтримку розрахунків стабільними монетами USDC у мережі Solana. Саме ця заява стала одним із головних приводів для обговорення спільнотою.

Партнерський матеріал?

Завдяки співпраці з Solana будь-які зовнішні переклади стейблкоїну USDC відбуваються з мінімальною, а головне прогнозованою комісією. І це нововведення вже зараз можуть відчути всі користувачі Trustee Plus. Все, що вам потрібно – вибрати при перекладі іншого користувача USDC блокчейн Solana при перекладі іншого користувача.

«Кілька місяців тому ми зробили можливість обмінювати стейблкоїни у середині Trustee Plus без жодної комісії. Сьогодні до цього додали найбільш вигідний за грошима висновок USDC у блокчейні Solana. Це означає, що будь-яка кількість USDT може бути обміняна на USDC без будь-якої комісії, а далі переведена на зовнішній гаманець всього за 1 USDC. Таким гріх не користуватися вже зараз», – зазначив СЕО Trustee Plus Вадим Груша.

На момент написання новини комісія за Gas у мережі ERC-20 складала 6,75 USDC. Це далеко не найвищий показник, який збільшується прямо пропорційно до завантаження блокчейна Ethereum. Залежно від кількості користувачів та обсягів операцій, комісія ERC-20 може досягати від 50 до 80 USDC і вище. Це означає, наприклад, що для перекладу 10 USDC вам потрібно буде витратити від 6 до 80 USDC додаткової комісії.

З блокчейном Solana все набагато простіше та вигідніше. Незалежно від завантаженості та обсягів операцій вам потрібно заплатити всього 1 USDC комісії за будь-який переказ зовнішньому користувачеві.

Представники різних блокчейнів багато говорять про необхідність втілення в життя ідеї “mass adoption”. Однак варто пам’ятати, що найкоротший шлях до прийняття криптовалют більшістю користувачів – це їхня вигідність, швидкість і надійність. Сьогодні, разом із Trustee Plus, ми робимо ще один крок у напрямку мільярда користувачів цифровими активами» – CEO Solana Foundation Ден Альберт.

Особливо приємно відзначити, що тепер такою можливістю можуть скористатися клієнти криптопроекту України, що найбільш динамічно розвивається, — криптогаманця Trustee Plus.

Ми високо цінуємо зусилля команди Trustee, націлені на популяризацію криптовалют саме в Україні. За попередніми підрахунками партнера Solana Foundation в особі Kumeka Team, на сьогоднішній день в Україні присутні не менше 100 000 користувачів мережі Solana. Сподіваємося, що завдяки співпраці з Trustee Plus ми подвоїмо цю цифру», – заявив співзасновник спільноти ентузіастів з розвитку екосистеми Solana в Україні Kumeka Team Марк Лецюк.

Як стало відомо раніше, розробники підтвердили роботу над новими функціями та продуктами. І поки справа вирує, клієнти вже можуть дізнатися, як binance гаманець створити та використовувати для розрахунку в інтернеті та торгових точках з POS-терміналами. Не варто також забувати про безліч інших переваг, на кшталт відсутності комісій, виведення гривні на картку та пряму торгівлю між користувачами. Що нового готує для нас команда Trustee Plus ми, мабуть, дізнаємося в найближчому майбутньому.

Партнерський матеріал?

Створити гаманець Binance

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: