З 20 березня Sense Bank разом з мережею магазинів “АТБ” запустили спільну кредитно-дебетову картку. Вже зараз картка доступна у діджитал форматі – її можна замовити у додатку Sense SuperApp, на порталі та в додатку АТБ, а також на сайті фінустанови. А найближчим часом, картка буде доступна для придбання в мережі магазинів “АТБ”.

Партнерський матеріал?

“За даними останніх півроку, 42% всіх платіжних операцій здійснених картками Sense Bank – це розрахунки у мережах продуктових магазинів, а майже кожна п’ята операція з них – у мережі АТБ.  Це свідчить про значний попит наших клієнтів до послуг у цьому секторі.

Основуючись на цих даних, ми розуміємо, що запуск спільної карти є кроком у правильному напрямі. Картка АТБ дозволить нашим клієнтам економити на покупках, використовуючи спеціальні знижки на товари мережі “АТБ””, – зазначає Членкиня Правління Sense Bank, Інна Тютюн.

Український Sense Bank заявив про співпрацю з мережею супермаркетів “АТБ”

Нагадаємо, що це вже друга кредитно-дебетова картка від Sense Bank, випущена спільно з партнерами. Попередня співпраця банкірів з мережею гіпермаркетів «Епіцентр» увінчалася появою картки під назвою «Вигода».

Партнерський матеріал?

Замовити картку

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: