Як обрати вигідну техніку, коли часу обмаль: в «Цитрусі» з’явилась позначка для найцікавіших пропозицій

Опубликовал
Партнерский материал

У «Цитрусі» можна вибрати більше ніж 100 тис. різних товарів від сотень брендів. Також мережа пропонує десятки різних акцій та вигідних пропозицій. Як серед усього цього швидко та вигідно вибрати те, що максимально задовольнить? Відтепер дуже просто – шукайте товари з позначкою «Ось це». 

У партнерському матеріалі з «Цитрусом» ми розповідаємо, як це працює. 

Партнерський матеріал?

Що означає «Ось це»

«Ось це» в «Цитрусі» називають оптимальним вибором. Це про товар, який вирізняється серед інших найкращими характеристиками, ціною чи пропозицією, найцікавіші новинки й ексклюзив. Нова категорія дозволяє зекономити час, якого іноді не вистачає для довгого і зваженого вибору.    

«Окрім того, як забезпечити українців необхідною технікою від кращих світових брендів, ми ще постійно думаємо про те, як зробити процес купівлі максимально зручним і приємним, – розказав Вадим Лисюк, СЕО «Цитруса». – Так і народилася ідея позначати найкращі пропозиції, щоб полегшити вибір».

Позначка «Ось це» – знак, що перед вами техніка, яку можна без роздумів вибирати собі, бо вона пройшла відбір експертів «Цитруса». Далі невелика добірка того, що є в цій категорії.

  1. Ось це – новинка, яка точно заслуговує на увагу.

Моноколесо Kingsong S22 – швидкий і маневровий транспорт з максимальною швидкістю 70 км/год, запасом ходу до 200 км, поліпшеною підвіскою та покращеною ергономікою.

Ноутбук Lenovo IdeaPad 1 – потужний ноутбук початкового рівня, який коштує як смартфон. Попри це, він чудово впорається зі стандартними завданнями, а також дасть змогу насолоджуватися улюбленим контентом чи іграми.

Більше пропозицій можна подивитись на сайті

 

  1. Ось це – ексклюзив, який ви можете придбати лише в «Цитрусі».

Електросамокат Like.Bike Solo – яскравий представник бренду Like.Bike. Зручний і швидкий спосіб пересування для активних людей. Має складану конструкцію, ефективну систему гальмування, легке керування та запас ходу до 40 км.  

Ноутбук realme Book Prime – потужний, надлегкий та ультрапортативний ноутбук, який офіційно в Україні можна придбати лише в «Цитрусі». Він функціональний і витривалий, працює на новітньому процесорі Intel Core i5-11320H, має покращену систему охолодження та 14-дюймовий яскравий екран 2К Ultra-HD. 

  1. Ось це – суперціна на товар з певної категорії.

Смартфон realme 10 Pro Plus 5G 12/256GB усього за 16 999 грн. Він має вигнутий дисплей 120 Гц, камеру Pro Light на 108 Мп, потужний акумулятор на 5 000 мА·год і найкращу продуктивність у сегменті.

Акустика Divoom Voombox-Power за 3 299 грн. Це потужна портативна колонка із всеспрямованим звучанням. А ще в неї тривалий час автономної роботи та вологозахищений портативний корпус, завдяки чому її зручно брати всюди із собою.  

Більше пропозицій можна подивитись на сайті

 

Шукайте позначку «Ось це» й на інших товарах у магазинах, у застосунку та на сайті «Цитруса», щоб заощадити час і гроші на купівлі необхідної техніки та ґаджетів. 

Партнерський матеріал?

Шукати позначку «Ось це»

Disqus Comments Loading...