Найкращі чохли Spigen

Опубликовал
iCases.ua

 

Чохли Spigen — одні з найкращих, які ви можете придбати для свого смартфона.

Купуй Spigen чохли iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – SPIGEN5

Чохли для смартфонів є невід’ємним аксесуаром у сучасній епосі флагманів зі скляними корпусами, але, на щастя, існує безліч відмінних варіантів. Чохли Spigen є одними з найкращих, оскільки пропонують повний захист за ціною, яку може собі дозволити практично кожен. Ось що вам потрібно знати про Spigen і кращі чохли, які компанія пропонує для кожного випадку використання.

Чому варто обрати Spigen?

Компанія Spigen розпочала свою діяльність у 2004 році в Південній Кореї під назвою SGP Korea. У 2008 році компанія відкрила свій підрозділ у Сполучених Штатах під назвою Spigen. Назва походить від поєднання двох німецьких слів: «spiegel», що означає «дзеркало», і «gen», що означає «ген». Інтерпретуйте це так, як завгодно.

З моменту свого запуску в США компанія Spigen стала одним з найпопулярніших виробників чохлів для смартфонів у всьому світі. Вона також виробляє дротові та бездротові зарядні пристрої, підставки для телефонів, кріплення для велосипедів і навіть бездротову колонку. Однак найпопулярнішим продуктом компанії є чохли для телефонів, завдяки їхньому привабливому дизайну та ціновій доступності.

Spigen також підтримує вражаючу кількість смартфонів. Для кожного великого випуску телефону випускається від двох до десяти чохлів. Компанія також випускає чохли для регіональних фаворитів, таких як OnePlus Nord, і складних пристроїв, таких як Galaxy Z Flip 4 і Z Fold 4. Ви також знайдете чохли Spigen для багатьох середньоцінових пристроїв, навіть якщо різноманітність типів чохлів обмежена.

Як згадувалося вище, кейси Spigen також є досить доступними, більшість з них коштують від 899 до 1999 грн. Єдиний реальний недолік — відсутність варіантів кольорів. Більшість кейсів обмежуються чорним і сірим кольорами, а яскравіші кольори залишаються поза увагою.

 

Який чохол Spigen мені потрібен?

Приємною особливістю Spigen є те, що він продає чохли для телефонів для всіх категорій. Ви можете придбати тонкі чохли, прозорі чохли, гібридні чохли, які забезпечують захист без зайвого об’єму, або ж міцні чохли, якщо вам потрібна додатковий захист. Ось що вам слід врахувати, купуючи чохол Spigen:

  • Який захист вам потрібен? Як ми вже згадували, чохли Spigen пропонують широкий спектр захисту. Ви можете обрати від тонких прозорих чохлів до надзвичайно міцних. Гібридні чохли Spigen — це щось середнє між цими двома варіантами, тому ми рекомендуємо їх більшості користувачів.
  • Чи потрібні якісь додаткові особливості? Залежно від пристрою, Spigen пропонує чохли, які також містять корисні додаткові функції. Деякі чохли Spigen також мають вбудовану підставку, що дозволяє телефону залишатися у вертикальному положенні на плоскій поверхні для перегляду медіафайлів. Інші мають вбудовану кишеню-слайдер на задній панелі, куди можна покласти гроші або кредитні картки. Існують також чохли з задньою частиною, призначеною для кріплення до аксесуарів MagSafe, велосипедного кріплення або автомобільного тримача, але вони не є обов’язковою покупкою для кожного покупця.
  • Дизайн та кольори. Хоча деякі моделі чохлів Spigen мають кольорові варіанти, більшість з них обмежуються темними кольорами. Дизайн включає гарні візерунки та приємні текстури, і, звісно, ви можете вибрати, наскільки об’ємним має бути чохол.

Найкращий кейс Spigen в цілому: Rugged Armor

Дизайн чохла Spigen Rugged Armor пропонує ідеальний баланс між тонким і легким дизайном та надійним захистом. Він використовує технологію повітряної подушки та павутинний візерунок на внутрішній стороні, щоб захистити телефон від пошкоджень після падіння з висоти кількох метрів. Чохол також закриває кнопки телефону захисними зовнішніми накладками на кнопки, а навколо дисплея використовується рельєфний бортик, що захищає його від подряпин.

Для більшості людей Rugged Armor — це найбільш оптимальний вибір, який не розчарує. Можливо, він не має яскравого дизайну і не забезпечує захист найвищого рівня, але кращої ціни ви не знайдете. 

Найкращий тонкий чохол: Spigen Thin Fit

Чохол Spigen Thin Fit, як випливає з назви, має тонкий дизайн, завдяки якому ваш смартфон також залишається тонким. Нижній порти телефону відкриті, а кнопки мають спеціальні накладки. Це не найкращий захисний чохол, який може запропонувати Spigen, тому це не буде хорошим вибором для тих, хто особливо незграбний.

Проте, ви отримуєте хороший захист кутів телефону за допомогою технології повітряної подушки, щоб захистити телефон від дрібних пошкоджень. Справжньою перевагою цього чохла є додаткове зчеплення з поверхнею, що є дуже хорошим доповненням до сучасних смартфонів зі скляним або керамічним корпусом, які є досить слизькими.

Почесна відзнака: Spigen Liquid Air

Spigen Liquid Air також має тонкий і легкий дизайн, а геометричний візерунок на задній частині створений для кращого зчеплення. Він також пропонує кращий захист, ніж Thin Fit із закритими кнопками та боками. По суті, це щось середнє між двома перерахованими вище варіантами.

Найкращий прозорий чохол: Spigen Ultra Hybrid

Прозорий чохол Spigen Ultra Hybrid створений для демонстрації вашого смартфона. Задня панель повністю прозора і дозволяє дизайну вашого телефону зайняти центральне місце. Він також забезпечує надійний захист завдяки бамперу з TPU та жорсткій задній панелі з полікарбонату.

Купуй Spigen чохли iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – SPIGEN5

Чохол також закриває кнопки смартфона для додаткового захисту. Він навіть включає в себе рельєфні припідняті рамки для задніх камер і дисплея, щоб захистити їх від подряпин. Чохол доступний у декількох кольорах, тому покупці мають широкий вибір. Ми рекомендуємо цю модель для більшості людей, які шукають надійний чохол, завдяки відмінній якості та доступній ціні.

Почесна відзнака: Spigen Liquid Crystal

Цей прозорий чохол Spigen Liquid Crystal має більш гнучку конструкцію з TPU. Він тонший, легший і простіший в установці, ніж Ultra Hybrid, але не забезпечує достатнього захисту. Існує також версія з блискітками, якщо вам це подобається.

Найкращий чохол-гаманець: Spigen Slim Armor CS

Якщо ви хочете, щоб ваш чохол для телефону був корисним, чохол Spigen Slim Armor CS має висувний слот для карток на задній панелі телефону. Він вміщує до двох кредитних карток та/або невелику суму готівки. Окрім цієї функції, чохол також має двошарову конструкцію, з гнучким амортизуючим TPU всередині та твердим полікарбонатом зовні.

Навіть з такою конструкцією, це відносно тонкий чохол, що означає, що він не буде обтяжувати ваші кишені. Чохол для карток на кшталт Slim Armor CS є чудовою альтернативою для тих, хто не бажає мати традиційний громіздкий гаманець-фоліант. 

Найкращий міцний чохол: Spigen Tough Armor

Чохол Spigen Tough Armor — це найміцніший чохол, який пропонує компанія, і він створений для того, щоб витримувати різні удари та падіння. Він не тільки складається з двох шарів (гнучкий внутрішній TPU і тверда зовнішня оболонка з ПК), але й має додаткові пінопластові вставки. Вони розміщені всередині TPU для додаткового поглинання ударів, коли телефон падає на землю.

Завдяки цьому чохол відповідає високому стандарту захисту від падінь MIL-STD 810G-516.6. Крім того, на задній панелі є вбудована підставка, щоб ви могли встановити телефон на рівну поверхню і переглядати медіа, не тримаючи його в руках. Зверніть увагу, що деякі моделі, особливо для iPhone, мають вбудовані магніти для сумісності з MagSafe. Зазвичай вони вказані в назві з позначкою «MagFit». Окрім Tough Armor, Spigen також пропонує чохол під назвою Core Armor, який не такий міцний, але має приємну текстуровану задню панель. 

Інші чохли Spigen

Окрім перерахованих вище чохлів, Spigen пропонує кілька інших кейсів, які нічим не поступаються стандартній лінійці. Найчастіше це невеликі варіації інших чохлів, наприклад, як-от сумісні з MagSafe версії найпопулярніших чохлів, таких як міцний Tough Armor Mag, прозорий Ultra Hybrid Mag та тонкий Mag Armor, що пропонуються для iPhone.

Компанія також пропонує варіанти багатьох своїх кейсів з додатковою підставкою. Вони мають літеру «S» у маркуванні, наприклад, Ultra Hybrid S або Slim Armor Essential S. Проте, підставка не найкращої якості, тому краще придивитись до інших варіантів, якщо вам справді потрібна підставка.

Наостанок варто зазначити, що Spigen також є материнським брендом для кількох інших виробників чохлів, які пропонують набагато більше цікавих пропозицій. До них відносяться Cyrill та Caseology, обидва з яких пропонують дійсно стильні чохли з абсолютно відмінною естетикою від традиційних пропозицій Spigen.

Купуй Spigen чохли iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – SPIGEN5

Джерело: androidauthority.com

Disqus Comments Loading...