Огляд бездротової зарядки 3-в-1 Nomad Stand One Max

Опубликовал
iCases.ua

Nomad славиться своїми якісними та вишуканими аксесуарами. Останнім моїм придбанням стала бездротова зарядка Nomad Stand One Max, яка дозволяє одночасно заряджати ваш iPhone, Apple Watch та AirPods (з чохлом, який призначений для бездротової зарядки). Це стильна підставка, яка надає елегантного вигляду вашому столику біля ліжка чи робочому столу.

Купуй Nomad на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – NOMAD5

Nomad Stand One Max: ціна

Джерело: imore.com

Зарядка має відшуканій дизайн зі скла та металу та є досить дорогою. Вона продається на сайті Nomad за 180 доларів. У цю ціну входить кабель заряджання, але не входить 30-ватний блок живлення, який вам знадобиться. Nomad продає його окремо за 30 доларів, але ви можете використати свій власний, якщо у вас є той, який підійде. Бездротова зарядка Nomad Stand One Max в даний час доступний не тільки на сайті Nomad, а й в інших роздрібних магазинах.

Nomad Stand One Max: функції та характеристики

 

Джерело: imore.com

Stand One Max пропонує зарядку MFi MagSafe для iPhone до 15 Вт, швидку зарядку Apple Watch і зарядку Qi для AirPods. Зарядка добре працює як окремо з кожним пристроєм, так і разом. Однак, заряджаючи всі три пристрої, мій iPhone 15 Pro Max заряджався дуже повільно. Але мене це не турбує, тому що я зазвичай заряджаю пристрої на ніч. Проте на це варто звернути увагу, якщо ви шукаєте швидку зарядку. Інші два пристрої заряджалися набагато швидше, навіть під час зарядки трьох пристроїв одночасно.

Ви можете використовувати як режим «Нічний столик» з Apple Watch, так і режим очікування з вашим iPhone. Але найбільший недолік Stand One Max полягає в тому, що якщо ви використовуєте режим StandBy (зарядка вашого iPhone горизонтально), ваш Apple Watch не поміститься на зарядний пристрій! Цей дивний прорахунок, ймовірно, пов’язаний з тим, що зарядний пристрій був розроблений до анонсу режиму StandBy.

Nomad Stand One Max: конструкція та зовнішній вигляд

Джерело: imore.com

Виготовлений із міцного металу та скла, Stand One Max виглядає витончено і відчувається досить солідним та дорогим. Це те, що ви з гордістю продемонструєте у своєму домі чи офісі. У комплекті йде міцний обплетений двометровий кабель USB-C to USB-C, проте не входить 30-ватний блок живлення, який вам знадобиться. Хоча ви можете переносити цю бездротову зарядку з кімнати до кімнати у своєму будинку, її незручно брати з собою в сумку, коли ви плануєте поїздку. Stand One Max має невеликий розмір, але він досить важкий. У моєму будинку він чудово вписався на нічному столику.

Купуй Nomad на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – NOMAD5

Nomad Stand One Max: переваги та недоліки

Джерело: imore.com

На ринку зарядних пристроїв 3 в 1 є безліч конкурентів, включаючи BoostCharge Pro MagSafe 3-in-1 Wireless Charger Stand від Belkin. Він трохи дешевше, але дозволяє використовувати режим StandBy одночасно із зарядкою Apple Watch та AirPods. І в комплекті йде блок живлення.

Також є дешевші, портативні моделі, які чудово справляються із своєю роботою, наприклад, Anker 3-in-1 Cube з підтримкою MagSafe. Він складаються для зручного зберігання в сумці, заряджає всі три пристрої і поставляються з кабелем і мережевим блоком живлення. Вони дозволяють використовувати режим StandBy під час заряджання Apple Watch, але не режим «Нічного столика» через кут зарядного кріплення для годинника. Проте, як на мене, зарядний пристрій Nomad виглядає найкраще з усього асортименту і точно заслуговує на увагу.

Ви повинні його купити, якщо:

  • У вас є iPhone з технологією MagSafe, Apple Watch та AirPods з чохлом для бездротового заряджання;
  • Для вас важливий дизайн та зовнішній вигляд пристрою;
  • Ви хочете зарядний пристрій 3 ів 1, який буде стояти на вашому робочому столі або нічному столику;

Ви не повинні його купувати, якщо:

  • Ви хочете використовувати режим StandBy та одночасно заряджати свій Apple Watch;
  • Він перевищує ваш бюджет;
  • Ви хочете швидкого заряджання вашого iPhone одночасно з іншими пристроями.

Так, Nomad Stand One Max не заряджає iPhone дуже швидко, коли заряджаються два інші пристрої, і з ним ви не можете використовувати горизонтальний режим StandBy одночасно із зарядкою Apple Watch, а також він дорогий. Тим не менш, це все одно фантастичний зарядний пристрій, який заслужив місце на моєму робочому місці! Він неймовірно красиво спроектований, відчувається дуже якісним, і при цьому він не займає багато місця.

Я не використовую режим StandBy вночі, і мені не потрібно, щоб мій iPhone швидко заряджався. Завжди є компроміс, і швидка зарядка може викликати нагрівання, яке пошкоджує стан батареї вашого iPhone. Я не помітив, що Stand One Max нагрівається взагалі. Якщо ви шукаєте високоякісний потрійний зарядний пристрій, це один із тих, які точно варто розглянути.

Купуй Nomad на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – NOMAD5

Disqus Comments Loading...