Огляд на павербанк Anker Prime 20,000mAh Power Bank (200W)

Опубликовал
iCases.ua
Автор зображення: Gareth Bevan

Павербанки стали незамінним аксесуаром протягом більшої частини останнього десятиліття і довели свою корисність, дозволяючи швидко заряджати пристрої в дорозі. З часом вони поступово еволюціонували, збільшуючи ємність, зменшуючи розміри та пропонуючи потужніші порти з більшими швидкостями зарядки. 

Купуй павер Anker на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – Anker5

Інші портативні зарядні пристрої мають цифровий дисплей, зазвичай у стилі старомодного цифрового годинника зі зворотним відліком відсотка заряду батареї, проте Anker зробив крок далі і додав повноцінний дисплей до своїх останніх портативних зарядних пристроїв Anker Prime, які надають вам набагато більше інформації, ніж просто відсоток заряду батареї. Однак я можу знайти безліч дешевших портативних зарядних пристроїв без дисплея, то навіщо мені потрібен повноцінний дисплей з усіма даними, коли я просто заряджаю свій телефон вдома?

Автор зображення: Gareth Bevan

Основні характеристики

  • Ємність: 20 000 мАг;
  • Загальна максимальна швидкість заряджання: 200 Вт;
  • Один порт: 100 Вт (USB-C 1), 100 Вт (USB-C 2), 65 Вт (USB-A);
  • Два порти: 100 Вт + 100 Вт (USB-C 1 + USB-C) 2), 100 Вт + 65 Вт (USB-C 1/2 + USB-A);
  • Три порти: 100 Вт + 60 Вт + 40 Вт (USB-C 1 + USB-C 2 + USB-A);
  • Час заряджання: 1 година 15 хвилин;
  • Розмір : 124 × 53 × 48 мм;
  • Вага: 544 г.

Портативний зарядний пристрій Anker Prime доступний у кількох різних ємностях. Той, який я тестую знаходиться посередині діапазону з ємністю 20 000 мАч та сумарною вихідною потужністю 200 Вт. Ви також можете придбати більшу версію з ємністю 27650 мАч і загальною вихідною потужністю 250 Вт, а також більш маленьку з ємністю 12 000 мАч і сумарною вихідною потужністю 130 Вт. Яка версія підійде саме вам залежить від того, що ви збираєтеся заряджати і з якою частотою. Якщо ви плануєте регулярно заряджати свій ноутбук, то найбільша версія — ваш найкращий вибір, але якщо ви збираєтеся заряджати тільки свій телефон або камеру, коли вони майже розряджені, то найменша версія буде більш підходящою.

Автор зображення: Gareth Bevan

Зосереджуючись на версії з ємністю 20 000 мАг, яка маю, загальна вихідна потужність становить 200 Вт. На зарядному пристрої є три порти з кількома різними виходами залежно від кількості використовуваних та їх комбінації. Наприклад, при одночасному використанні всіх портів ви отримуєте 100 Вт (USB-C 1) + 60 Вт (USB-C 2) + 40 Вт (USB-A). Однак для тих, хто хоче отримати максимальну потужність, обидва порти USB-C можуть видавати максимум 100 Вт одночасно, коли порт USB-A не використовується.

За даними від Anker, 100 Вт заряджають MacBook Pro з діагоналлю 16 дюймів до 50% за 40 хвилин, iPhone 14 або Samsung Galaxy S23 може зарядити до 3.4 рази або повністю зарядити MacBook Air один раз. Зарядний пристрій також може бути перезаряджений із потужністю 100 Вт, що, за словами Anker, дозволяє перезарядити батарею з нуля до повного за 1 годину 15 хвилин.

Купуй павербанки Anker на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – Anker5

Основна особливість, що відрізняє цей портативний зарядний пристрій від інших, — його екран. На екрані зарядний пристрій може відображати в кольорі поточний відсоток заряду батареї, скільки часу потрібно для розряду батареї при поточному виході, скільки часу потрібно для заряджання батареї і точну інформацію про те, що кожен порт на зарядному пристрої видає в цей момент. Екран також може показувати поточну температуру батареї для відстеження її нагрівання, а також цикли заряджання зарядного пристрою та стан здоров’я батареї, щоб ви могли стежити за тим, чи потребує ваш зарядний пристрій заміни.

Автор зображення: Gareth Bevan

Зарядний пристрій поставляється з USB-C кабелем довжиною 0,6 метра, здатним передавати 140 Вт, а також з м’яким чохлом для перенесення, в якому достатньо місця для зручного розміщення кабелю та зарядного пристрою.

Якість конструкції та досвід використання

Портативний зарядний пристрій Anker Prime з ємністю 20 000 мАч трохи важкуватий — важить 544 грами, тому його вага може відчуватись у вашій сумці. Сам зарядний пристрій має кубічну форму, а не плоску, що, ймовірно, зроблено для звільнення місця під екран, але це заважає йому легко поміщатися в кишені сумки або куртки, на відміну від більш тонких зарядних портативних пристроїв. Дизайн, однак, дуже красивий, він відчувається преміальним і дуже міцним, скляний екран дуже красивий, хоча він дуже легко притягує відбитки пальців. І хоча я не збираюсь перевіряти його на міцність, але мені цікаво наскільки він стійкий до тріщин та інших пошкоджень. 

Автор зображення: Gareth Bevan

Екраном керує кнопка збоку. Вона досить велика, дещо поглиблена, і при натисканні видає приємне клацання. Одне натискання включає екран, потім одиночне натискання дозволяє переходити по чотирьох екранах меню та прокручувати інформацію про батарею. Ви також можете змінювати налаштування за допомогою цієї кнопки, утримуючи її, щоб увійти в налаштування, одиночне натискання для їх зміни, а потім знову утримуючи її, щоб вийти з налаштувань, це дійсно просте рішення, хоча, з урахуванням того, що можна вибрати тільки яскравість екрана та час відключення екрана, ви не будете витрачати багато часу на це.

Павербанк також постачається з гарним м’яким чохлом для перенесення зі шнурком у верхній частині. Чохол не обтягує зарядний пристрій і має достатньо місця для того, щоб помістити пару кабелів для зарядки. Кабель, який входить до комплекту, є одним із звичайних пластикових кабелів Anker, але він справляється зі своєю роботою, і, що важливо, він має потужність 140 Вт.

Автор зображення: Gareth Bevan

Продуктивність

Продуктивність Anker Prime Power Bank ємністю 20 000 мАг була непоганою, йому вдалося протриматися трохи більш як 28 хвилин при використанні повної потужності 200 Вт, але насправді постійно споживати так багато потужності не так просто, тому в більшості випадків ви не виведете цей павербанк на максимум. І хороша новина: зарядний пристрій дійсно перезарядився за 1 годину 15 хвилин за допомогою мережевого зарядного пристрою Anker потужністю 100 Вт. Так що ви можете дійсно швидко перезарядити павербанк, якщо поспішайте кудись.

Хоча я ніколи не дозволяю своєму телефону телефону розрядитися до нуля. Я зміг зарядити свій Google Pixel 7 Pro приблизно з 20% до 100% близько 4 рази від повністю зарядженого павербанка. Я зазвичай не заряджаю телефон повністю до 100%, поки перебуваю в дорозі, а просто підзаряджаю його трохи і потім дозаряджаю від розетки пізніше. Повербанки в першу чергу призначені для того, щоб просто підзарядити ваші пристрої. Якщо ви плануєте постійно працювати з пристроями на цьому павербанку на більш довгостроковій основі, ви можете звернути увагу на кращі та потужніші електростанції.

Автор зображення: Gareth Bevan

Портативний зарядний пристрій вимикався один або два рази під час використання його на максимальній потужності. Я думаю, що це пов’язано із нагріванням. 60ºC здається максимальною температурою, яку може досягти батарея. Для того, щоб досягти цієї температури, знадобилося близько 40 хвилин постійного споживання потужності в 100 Вт (практично весь заряд батареї), але ті, хто проживає у більш спекотному кліматі, можуть виявити, що пристрій вимикається частіше.

Однак головним героєм є екран на портативному зарядному пристрої Anker Prime. Так, насправді він не потрібний для функціонування зарядного пристрою, але це найпростіший спосіб, який я коли-небудь бачив, щоб дізнатися, скільки ще залишилося заряду в павербанку або скільки часу займе перезаряджання. Це, а також інформація про те, як швидко заряджаються ваші пристрої, зробили мене набагато менш тривожним щодо того, чи є у мене достатньо заряду для заряджання моїх пристроїв. Таким чином я можу планувати, коли мені потрібно зарядити пристрій.

Висновок

Чи дійсно потрібний інформативний екран на портативному зарядному пристрої? Ні, але портативний зарядний пристрій Anker Prime має найпростіший індикатор відсотка заряду та зворотного відліку для заряджання/розряджання батареї з усіх, що я використовував. Проте, портативний зарядний пристрій Anker Prime — це не лише його екран. Він також має міцний акумулятор ємністю 20 000 мАг, за допомогою якого я зміг підтримувати протягом кількох днів роботу свого телефону та ноутбука з короткими сплесками заряджання. Максимальна вихідна потужність 200 Вт, з поодиноким виходом на 100 Вт, також дозволила мені використовувати мої більш вимогливі пристрої за необхідності, хоч і на короткий час. Зарядний пристрій трохи громіздкий, щоб помістити його в кишеню, але виглядає чудово. В цілому, я дуже задоволений, і я думаю, що портативний зарядний пристрій Anker Prime знайшов своє місце у моїй сумці.

Автор зображення: Gareth Bevan

Джерело: digitalcameraworld.com

Disqus Comments Loading...