Рубрики КриптоНовини

Українські розробники відеоігор S.T.A.L.K.E.R., Asphalt та Warframe запускають NFT-колекцію Avatars for Ukraine на підтримку України

Опубликовал
Володимир Скрипін

З’являється все більше NFT-проєктів, які створюють нові колаборації, щоб залучити кошти на підтримку України. З черговою такою ініціативою виступили українські розробники відеоігор Rainbow Six, Warframe, S.T.A.L.K.E.R., Asphalt, які разом із цифровими художниками за підтримки Мінцифри запустили благодійну NFT-колекцію Avatars for Ukraine.

70 цифрових творів мистецтва, які уособлюють справжню відвагу та незламність українців будуть представлені на офіційній сторінці проєкту avatarsforukraine.com.

Аукціон розпочнеться 19 травня на платформі NFT-музею MetaHistory, який вже зібрав 260 ETH/ 720 тисяч доларів для нашої країни. Всі зібрані кошти від продажу NFT-колекції надійдуть до криптофонду Aid For Ukraine на медичну допомогу захисникам України.

Відео

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

Наразі ринок суперечних NFT стрімко в’яне, втім як і ринок криптовалют.

Disqus Comments Loading...