Рубрики НовиниСофт

2 хвилини, щоб зробити фото із реального життя – Instagram працює над клоном BeReal під назвою IG Candid

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Meta повідомила про внутрішню розробку прототипу нової функції Instagram, яка дуже схожа на BeReal – соціальний додаток, популярність якого останнім часом різко зросла. Так звана функція IG Candid пропонує користувачеві ділитися фотографією щодня в довільний час.

В описі нової функції йдеться про те, що користувачі зможуть додавати чужі знімки IG Candid у свій розділ історій. Щодня у довільний час користувач отримуватиме повідомлення про необхідність зробити фотографію. На те, щоб зробити новий знімок у поточних умовах, відводиться лише 2 хвилини.

Цей опис майже повністю дублює досвід BeReal. Цей сервіс отримав популярність минулого місяця і в цей час є безплатним додатком №1 в iOS App Store. BeReal також розсилає повідомлення користувачам у випадковий час доби, надаючи їм 2 хвилини на те, щоб зробити фотографії на фронтальну та основну камери одночасно. Цей формат покликаний заохочувати людей обмінюватися реальними фотографіями зі свого повсякденного життя, а не ретельно підібраним контентом, яким відомий Instagram.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Meta підтвердила, що тестує функцію IG Candid.

«Ця функція є внутрішнім прототипом, а не зовнішнім тестуванням», – сказала представник Meta Крістін Пай.

Поки не уточнюється, коли функція IG Candid стане загальнодоступною і чи вийде вона зі статусу внутрішнього прототипу. Однак з огляду на те, як великі гравці реагували на появу інших популярних застосунків протягом багатьох років, можна з високою ймовірністю припустити, що Instagram в кінцевому підсумку відповість власною варіацією BeReal, якщо його популярність збережеться.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...