Рубрики НовиниІгри

30 років Doom — найдивніші пристрої, де вдалося запустити легендарну гру id Software

Опубликовал
Юрій Орос

10 грудня 1993 року ігрова індустрія змінилася назавжди. id Software випустила Doom — гру, яка змінила графічні та гейм-дизайнерські стандарти, а після — несподівано стала бенчмарком для купи пристроїв, які зовсім не призначалися для відеоігор. Не дарма з’явився мем: «Але чи зможе воно запустити Doom?».

На честь ювілею видання IGM опублікувало топ таких пристроїв, найцікавішими з яких і ділимося.

А які пристрої згадалися вам? Побажаємо імениннику ще більше розширити бібліотеку своїх «портів» на несподівані платформи. А користувачам — ентузіазму в пошуках пристроїв, на яких можна запустити Doom.

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

Тим часом Steam пропонує до 20:00 за київським часом з 80% знижкою придбати одну з основних ігор франшизи — DOOM 2016 року. За 124 грн пропонуються три преміальні DLC (Unto the Evil, Hell Followed, Bloodfall) та найновіший Update 6.66.

За 203 грн (-85%) можна придбати комплект із DOOM 2016 та Wolfenstein II: The New Colossus. За 1694 грн наразі пропонується комплект з 6 ігор DOOM.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Юрій Орос
Теги Doomid Software