Рубрики НовиниСофт

9 нових функцій Apple Messages, знайдених у публічній беті iOS 17

Опубликовал
Юрій Орос

У бета-версії iOS 17 оновився Apple Messages. BGR перерахував 9 нових функцій застосунка, які можуть зробити його краще на iPhone та Mac.

Функція Check In дасть змогу перевірити статус друга або члена сім’ї: чи він впорядку, або чи прибув у заплановане місце призначення. Якщо користувач дав на це дозвіл, застосунок сповістить друга або члена сім’ї про досягнення цілей певного сценарії. Якщо її досягнуто не буде, як і відповіді по запиту, Messages повідомить довірену особу про статус, наприклад про відсутність сигналу зв’язку або розряджений акумулятор смартфона Apple.

Ця й інші нові функції будуть зібрані у новій кнопці, яку можна налаштовувати. Натиснувши на «плюс» можна отримати швидкий доступ для найбільш уживаних дій, як-от надсилання фото, аудіоповідомлень, функція Check In тощо.

iOS 17 запропонує новий спосіб ділитися та переглядати місцезнаходження за допомогою «плюса». Щойно два співрозмовника поділяться локацією, вона з’явиться безпосередньо в розмові.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Стрілка у верхньому правому куті дасть змогу перейти до першого пропущеного в розмові повідомлення. Якщо провести пальцем праворуч біля будь-якого з повідомлень — можна відповісти безпосередньо на нього.

Нові пошукові фільтри допоможуть знайти конкретне повідомлення за допомогою комбінованих пошукових запитів.

Автоматична транскрипція аудіоповідомлень — подарунок для тих, хто не любить або не може зараз прослухати записане голосове.

Всі типи стикерів разом у застосунку Messages для iOS 17. Нова панель наклейок має забезпечити швидкий доступ до Live Stickers, emoji, Memoji й інших стікерпаків. Функція create Live Stickers має потенціал стати однією з найпопулярніших після оновлення Messages.

Загалом iOS 17 принесе чимало інноваційних функцій, однією з найприголомшливіших має стати Personal Voice клонування та використання «копії» голосу користувача для озвучення повідомлень під час дзвінків iPhone.

Disqus Comments Loading...