Рубрики Новини

«Антонов» за допомогою Ан-124-100 «Руслан» перевіз 200 тонн компонентів електростанції зі Словенії в Африку попри війну

Опубликовал
Володимир Скрипін

Попри війну, пошкодження ворогом льотної бази в Гостомелі та деяких літаків авіакомпанія «Авіалінії «АНТОНОВ» Авіатранспортний підрозділ державного підприємства «АНТОНОВ» продовжує працювати та обслуговує комерційні рейси, використовуючи свій флот з п’яти літаків Ан-124-100. Так, нещодавно українська авіакомпанія виконала замовлення німецької компанії «Чепмен Фріборн» — успішно виконала три рейси літаком Ан-124-100 для доставлення нового мобільного генератора газової електростанції та його обладнання з Лубляни (Словенія) до Кано (Нігерія). Про це повідомляється на офіційній сторінці ДП у Facebook..

Загальна маса доставленого вантажу, включаючи генератор, турбіну, обладнання, склала близько 200 тонн. Планування проєкту перевезення тривало майже рік.

«Уся команда «АНТОНОВ», комерційна та оперативна служби, служба планування маршрутів і планування навантаження, тісно співпрацювали з нашим клієнтом і агентами, щоб здійснити безпечну доставку цього важливого вантажу, який буде забезпечувати енергетичні потреби в Нігерії.

Наші професійні льотний екіпаж і технічний персонал забезпечили безперебійне виконання рейсів, а вантаж, доставлений безпечно і вчасно, готовий до відповідного використання».

Євген Ківа,

фахівець комерційного відділу АТП ДП «АНТОНОВ»

Літаки повітряного флоту ДП Антонов» продовжують виконувати рейси по всьому світу, надаючи пріоритет польотам на замовлення українського уряду, стратегічним авіаперевезенням за програмою НАТО SALIS та гуманітарним місіям. Також компанія обслуговує комерційні рейси. У 2022 році флот «Авіаліній Антонова» планує виконати 385 рейсів.

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

Наразі літаки повітряного флоту ДП «Антонов» тимчасово базуються в аеропорту Лейпцигу, Німеччина. Туди ж тимчасово були переміщені служби, відповідальні за планування перевезень та обслуговування літаків. Це дозволило ДП продовжити виконання комерційних та державних замовлень з перевезення надважких та великогабаритних вантажів, а також зберегти за собою позиції лідера в цій ніші світового ринку.

Після перемоги над російськими окупантами та проведення комплексу робіт з відновлення аеропорту «Київ-Антонов-2» той знову стане базовим для флоту «Русланів» авіакомпанії «Авіалінії Антонова».

Disqus Comments Loading...