Рубрики НовиниСофт

ТОП-10 в українському Apple Music у 2023 році — без російських пісень! (+ персональні підсумки)

Опубликовал
Катерина Даньшина

Apple Music Replay повертається зі статистикою музичних вподобань передплатників у 2023 році.

ТОП-10 в українському Apple Music у 2023 році порадував — там взагалі немає російських пісень (і переважна кількість українських):

За посиланням можна переглянути окремий чарт Apple Music для Києва 2021 року, який кардинально відрізняється від нинішніх результатів (якщо не зазирати далі ТОП 20).

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

Персонально для передплатників Replay створить анімований ролик із підбіркою улюблених виконавців та пісень, а також підрахує кількість годин, яку ви загалом витратили на прослуховування музики цього року (загалом 7 діаграм, а також функцію відстеження етапів, яка показує, чи досягли ви певних цілей під час використання сервісу — як-от чи прослухали ви 1000 пісень і, чи входите до 100 найкращих слухачів свого улюбленого виконавця чи жанру.

Apple запустила Replay у 2019 році, і з того часу оновила функцію, яка стає все більше схожою Spotify Wrapped — хоча і не дозволяє так само легко ділитися діаграмами, які все ще пропонує через вебсторінку Apple Music. Щоб переглянути свій Replay за 2023 рік, перейдіть на replay.music.apple.com і увійдіть за допомогою свого Apple ID.

Запуск Spotify Wrapped очікується на початку грудня й Apple, ймовірно, хотіла дати фору Replay, перш ніж його заглушить яскрава статистика Wrapped, яка активно поширюється в Instagram і X (раніше Twitter).

Disqus Comments Loading...