Apple офіційно анонсувала час проведення WWDC24 і натякає на AI

Опубликовал
Андрей Русанов

Apple офіційно анонсувала свій захід WWDC24. Конференція для розробників розпочнеться 10 червня і закінчиться 14 червня. Як і в останні роки, компанія проводить спеціальну особисту подію лише для запрошених у штаб-квартирі Apple. Компанія продовжує свою традицію пропонувати WWDC онлайн безкоштовно для всіх, а також організовує особистий захід цього року.

Керівник відділу маркетингу Apple Грег Джосвіак каже, що подія буде «абсолютно неймовірною». Absolutely Incredible можна скоротити як AI.

“Подайте заявку на можливість особисто приєднатися до нас на цілоденну подію в Apple Park у понеділок, 10 червня. Дивіться Keynote та нові захопливі програми, зустрічайтеся з експертами Apple та беріть участь у спеціальних заходах”.

Онлайн-курс "Управління ІТ-командами" від Laba.
Прокачайте свої soft- і hard-скіли в управлінні кількома IT-командами, отримайте практичні стратегії та інструменти ефективного team-ліда.
Програма курсу і реєстрація

Apple повідомляє, що отримання бейджів та вітальний захід у кампусі Infinite Loop відбудуться у неділю, 9 червня. Щоб відвідати спеціальну подію WWDC24, треба перейти на сторінку для розробників Apple та натиснути посилання «Запит на участь». Apple повідомить вас, якщо ви обрані.

Disqus Comments Loading...