Apple почала продавати відновлені версії планшетів iPad Mini 6 та iPad Pro з чипом M1

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Apple додала відновлені моделі iPad mini 6 та iPad Pro 2021 року у свій онлайн-магазин відновлених пристроїв, вперше запропонувавши планшети за зниженою ціною.

Ціни на iPad mini 6 починаються з $419 за модель із 64 ГБ вбудованої пам’яті. Знижка порівняно з первісною ціною ($499) становить $80 (або 16%). Також доступна модель зі сховищем місткістю 256 ГБ за ціною $549 (знижка $100 або 15%). Apple пропонує кілька варіантів кольору корпусу.

Планшет iPad mini 6 спочатку вийшов у вересні 2021. Він має 7,9-дюймовий дисплей від краю до краю, кнопку живлення з Touch ID та дизайн у стилі iPad Air. Це найменший планшет у лінійці Apple.

Ціна відновленого 11-дюймового iPad Pro починається з $639 за версію зі сховищем місткістю 128 ГБ. Водночас відновлений 12,9-дюймовий iPad Pro у такій конфігурації можна купити за $889. Apple також пропонує версії зі сховищем більшої місткості та підтримкою мобільного зв’язку.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Моделі iPad Pro, які Apple додала до магазину відновлених пристроїв, були вперше представлені у 2021 році. Вони оснащені чипами попереднього покоління M1. У жовтні 2022 року Apple оновила лінійку iPad Pro, представивши пристрої із процесорами M2.

Відновлені пристрої Apple майже ідентичні до нових продуктів. У процесі відновлення вони проходять повне функціональне тестування. Відновлені пристрої мають право на участь у програмі AppleCare+, а також забезпечуються таким же 14-денним періодом повернення, як і нові пристрої Apple.

Джерело: macrumors

Disqus Comments Loading...