Рубрики НовиниКіно

Apple подовжила на 2-й сезон «Бункер‎» — постапокаліптичний серіал за мотивами книг Г’ю Гоуї

Опубликовал
Катерина Даньшина

Перший сезон постапокаліптичного шоу від режисера Мортена Тільдума завершиться 30 червня, але Apple вже оголосила про продовження історії.

«Не можемо дочекатися, поки глядачі зануряться в епічний світ, який ми створили, щоб оживити романи Г’ю Гоуї. Apple вірила в наше бачення з першого дня, і для мене велика честь отримати можливість знову заглибитися в цю історію», — сказав шоураннер Грем Йост.

Перший сезон «Бункер‎у» дебютував на Apple TV Plus 5 травня. Сюжет розповідає про майбутнє, в якому світ майже не придатний для життя. 10 тисяч останніх людей на Землі увесь час перебувають у гігантському підземному бункері. Хто його побудував та коли — невідомо, і будь-хто, хто спробує розгадати таємницю сховища, помре. Джульєтта (Ребека Фергюсон) — інженерка, яка намагається дізнатися, хто вбив її коханого, під час розслідування розкриває чимало інших неочікуваних таємниць.

Поряд із зіркою фільму «Доктор Сон» Ребекою Фергюсон, у шоу з’являться Девід Оєлово, репер Common, Гаррієт Волтер, Чиназа Уче, Аві Неш («Ходячі мерці»), Рашида Джонс («Офіс»), Тім Робінс («Втеча з Шоушенка»).

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...