Apple розширює підтримку діагностики Self Service Repair на Європу

Опубликовал
Вадим Карпусь

Apple оголосила, що тепер вона пропонує інструментарій діагностики для Self Service Repair ─ самостійного обслуговування iPhone, Mac та Studio Display ─ в Європі.

Це програмне забезпечення дозволяє клієнтам завершити процес конфігурації системи після самостійного ремонту, перевівши пристрій у режим діагностики та дотримуючись підказок на екрані, без необхідності зв’язуватися з Apple.

Apple каже, що інструментарій діагностики для Self Service Repair зараз доступний у 32 країнах Європи, включаючи Великобританію, Францію, Німеччину, Нідерланди та інші. На превеликий жаль, Україна в цей перелік не входить. Раніше цей інструмент був доступний тільки для технічних спеціалістів Apple Store й авторизованих постачальників послуг Apple. Вперше він став доступним для самообслуговування в США минулого року, а тепер його дія розповсюдилась і на Європу.

Програма Self Service Repair була запущена у квітні 2022 року. Вона надає клієнтам Apple доступ до оригінальних запчастин, інструментів і посібників компанії для здійснення ремонту окремих моделей iPhone, Mac і Studio Display, дозволяючи виконувати деякі ремонти власними руками.

Онлайн-курс "Кібербезпека вебзастосунків" від robot_dreams.
Пройдіть всі етапи тестування застосунків та відточіть навички на воркшопах з реальними прикладами проведення атак.Лектор — експерт з 10-річним досвідом у інформаційній безпеці.
Про курс

Джерело: macrumors

Disqus Comments Loading...