Apple скасовує шоу Джона Стюарта — через обговорення Китаю та штучного інтелекту

Опубликовал
Катерина Даньшина

Перед стартом виробництва третього сезону «‎Проблеми з Джоном Стюартом» ведучий та Apple розійшлися через «‎творчі розбіжності».

За даними The New York Times занепокоєння викликали деякі гості, яких Стюарт хотів покликати до шоу, а також теми для обговорення — зокрема ті, що стосувалися Китаю та штучного інтелекту.

Залучення Джона Стюарта як ведучого нового політичного ток-шоу після його відходу з The Daily Show було одним із найбільших досягнень Apple TV Plus у 2020 році. Знімання нових восьми епізодів мали розпочати за кілька тижнів, однак нині співробітникам повідомили про зупинку виробництва.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Як повідомляє The Hollywood Reporter, Apple перед прийняттям рішення про скасування звернулася до Стюарта, щоб узгодити теми з поглядами компанії — після чого ведучий сам вирішив піти.

Протягом двох сезонів «Проблема‎» отримала п’ять номінацій на премію «‎Еммі», в тому числі за краще розмовне шоу і сценарій, та мала прихильність глядачів через висвітлення гострих тем. Зважаючи, на плани розвитку Apple та необхідність підтримувати «‎теплі» стосунки з Китаєм — скасування програми не так вже й дивує.

Disqus Comments Loading...