Новини Технології 20.10.2023 о 08:58 comment views icon

Apple скасовує шоу Джона Стюарта — через обговорення Китаю та штучного інтелекту

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Перед стартом виробництва третього сезону «‎Проблеми з Джоном Стюартом» ведучий та Apple розійшлися через «‎творчі розбіжності».

За даними The New York Times занепокоєння викликали деякі гості, яких Стюарт хотів покликати до шоу, а також теми для обговорення — зокрема ті, що стосувалися Китаю та штучного інтелекту.

Apple скасовує шоу Джона Стюарта — через обговорення Китаю та штучного інтелекту

Залучення Джона Стюарта як ведучого нового політичного ток-шоу після його відходу з The Daily Show було одним із найбільших досягнень Apple TV Plus у 2020 році. Знімання нових восьми епізодів мали розпочати за кілька тижнів, однак нині співробітникам повідомили про зупинку виробництва.

Як повідомляє The Hollywood Reporter, Apple перед прийняттям рішення про скасування звернулася до Стюарта, щоб узгодити теми з поглядами компанії — після чого ведучий сам вирішив піти.

Протягом двох сезонів «Проблема‎» отримала п’ять номінацій на премію «‎Еммі», в тому числі за краще розмовне шоу і сценарій, та мала прихильність глядачів через висвітлення гострих тем. Зважаючи, на плани розвитку Apple та необхідність підтримувати «‎теплі» стосунки з Китаєм — скасування програми не так вже й дивує.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: