Apple вбудує в iPhone 16 Pro спінер? Новий дуже дивний рендер можливого дизайну блоку камер

Опубликовал
Андрей Русанов

Раніше у мережі з’явилися чутки то рендери щодо вертикального дизайну камер Apple iPhone 16. Але новий рендер, який створив інформатор за мотивами отриманих даних змусить багатьох усміхнутися та згадати колишню можу на спінери. Камери на задній панелі iPhone 16 в цілому повернуть дизайн, схожий на iPhone 12, але є нюанс.

Згідно із зображеннями, опублікованими інформатором Majin Bu в X Twitter, iPhone 16 Pro матиме новий дизайн для модулів камери. Зараз ми бачимо об’єктиви камер в окремих круглих острівцях. За чутками, дизайн об’єднує всі круглі модулі в єдиний блок.

Цілком імовірно, що Apple може перейти на новий дизайн блоку камер iPhone 16, але поки занадто рано говорити. Як згадувалося, компанія тестує широкий спектр прототипів для моделей Pro, продемонстровані зміни можуть бути частиною процесу.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися
Попередній рендер iPhone 16 з мережі

Автор витоку зазначає, що цей рендер може не стати фактичним варіантом модуля камери». Як і інші чутки, цю теж слід сприймати з недовірою. У будь-якому випадку, до виходу iPhone 16 ще дуже багато часу.

Disqus Comments Loading...