Apple відкрила передзамовлення на Vision Pro, посунувши дату доставки на місяць — треба відсканувати обличчя

Опубликовал
Юрій Орос

Гарнітура віртуальної реальності, або ж «перший просторовий (spatial) комп’ютер Apple» став офіційно доступний для попереднього замовлення в США. Vision Pro тепер можна замовити на сайті Apple за $3 499 (плюс податки, які в кожному штаті різні).

Щоб оформити попереднє замовлення Vision Pro в США, вам знадобиться iPhone або iPad з функцією Face ID. Щоб придбати пристрій, треба двічі просканувати обличчя, щоб Apple зняла інформацію про розміри між очима та оголов’я, передає 9to5Mac. По суті це означає, що необхідно мати iPhone X або новіше, чи iPad із функцією Face ID. Якщо, цього немає, то треба завітати в «фізичний» Apple Store.

У коробці Vision Pro має лежати:

  • Кріплення Solo Knit Band та Dual Loop Band
  • 2x подушки Light Seal Cushions
  • Кришка Apple Vision Pro для передньої частини пристрою
  • Тканина для протирання лінз
  • Акумулятор
  • Зарядний кабель USB-C
  • Адаптер живлення USB-C

Якщо користувач носить окуляри, йому потрібно надати дійсний рецепт від офтальмолога під час оформлення замовлення. Тоді Apple продасть додаткові оптичні вставки для Vision Pro від Zeiss за $99 або за $149.

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

Зміщення дати доставляння

Терміни доставлення гарнітури Apple Vision Pro вже змістилися на середину березня, хоча спочатку обіцяли, що ті, хто зробить попереднє замовлення отримають пристрій 2 лютого, передає MacRumors. Схоже, що Apple недооцінила попит, або просто не встигла виробити більше. Зокрема аналітик Мінг-Чі Куо повідомляв, що на запуску буде доступно 80 тис. гарнітур.

Disqus Comments Loading...