Apple відмовиться від весняного заходу та обмежиться онлайн анонсами нових iPad та MacBook Air – Марк Гурман

Опубликовал
Вадим Карпусь

Очікується, що найближчим часом Apple випустить кілька оновлених моделей своїх пристроїв, включаючи планшети iPad Pro та iPad Air, а також ноутбук MacBook Air з процесором M3. Однак виявляється, що компанія начебто не планує проводити великий весняний захід для анонсів. Про це повідомив експерт з Apple Марк Гурман.

За його словами, компанія «планує анонсувати нові продукти на своєму сайті за допомогою серії онлайн-відео та маркетингових кампаній». Якщо так, то вже 2 роки поспіль Apple пропускає весняний захід, причому цього року очікується особливо багато нових пристроїв.

У якому б форматі не проходили анонси, чутки свідчать, що вони відбудуться неминуче. Гурман прогнозує, що випуск нових пристроїв відбудеться або цього, або наступного місяця. Гурман повідомляє, що разом з оновленням iPad Pro та новим 12,9-дюймовим iPad Air компанія Apple також планує анонсувати нові аксесуари Apple Pencil та Magic Keyboard. Також очікується випуск ноутбука MacBook Air з чипом M3 у 13-дюймових і 15-дюймових версіях.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Водночас дехто стверджує, що анонси новинок відбудуться вже цього тижня.

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...