Apple припинила продаж MagSafe Duo та MagSafe Battery Pack – одразу після презентації iPhone 15 з USB-C

Опубликовал
Катерина Даньшина

Оригінальні зарядні пристрої видалили з Apple Store одразу після учорашньої презентації iPhone 15.

Акумулятор ‌MagSafe Battery Pack‌, випущений у 2021 році, коштував $99 і кріпився магнітом до задньої панелі iPhone, забезпечуючи години автономної роботи. Водночас MagSafe Duo, випущений у грудні 2020 за ціною $129, виглядав як складний зарядний килимок, оснащений зарядним пристроєм MagSafe та магнітною зарядною шайбою Apple Watch.

MagSafe Battery Pack

Причина припинення виробництва та продажу цих аксесуарів досить очевидна: вони були призначені для iPhone, які мали порти Lightning для живлення. І хоча Apple могла б замінити їх версіями USB-C, виробник натомість вирішив повністю припинити їх продаж (хоча вони все ще доступні через Amazon).

MagSafe Duo

MagSafe Duo критикували за показ меншої швидкості заряджання для Apple Watch та проблеми із розташуванням з більшими смартфонами Pro Max. Водночас пристрій був зручним у подорожах — він компактно складався та використовував для живлення той самий порт, що і ваш телефон. Щодо MagSafe Battery Pack, то вона навіть не могла забезпечити повний заряд, а лише в основному підтримувала роботу телефона.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Джерело: The Verge, 9to5mac, Macrumors

Disqus Comments Loading...