Новини Пристрої 13.09.2023 о 13:21 comment views icon

Apple припинила продаж MagSafe Duo та MagSafe Battery Pack – одразу після презентації iPhone 15 з USB-C

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Оригінальні зарядні пристрої видалили з Apple Store одразу після учорашньої презентації iPhone 15.

Акумулятор ‌MagSafe Battery Pack‌, випущений у 2021 році, коштував $99 і кріпився магнітом до задньої панелі iPhone, забезпечуючи години автономної роботи. Водночас MagSafe Duo, випущений у грудні 2020 за ціною $129, виглядав як складний зарядний килимок, оснащений зарядним пристроєм MagSafe та магнітною зарядною шайбою Apple Watch.

Apple припинила продаж MagSafe Duo та MagSafe Battery Pack – одразу після презентації iPhone 15 з USB-C
MagSafe Battery Pack

Причина припинення виробництва та продажу цих аксесуарів досить очевидна: вони були призначені для iPhone, які мали порти Lightning для живлення. І хоча Apple могла б замінити їх версіями USB-C, виробник натомість вирішив повністю припинити їх продаж (хоча вони все ще доступні через Amazon).

MagSafe Duo
MagSafe Duo

MagSafe Duo критикували за показ меншої швидкості заряджання для Apple Watch та проблеми із розташуванням з більшими смартфонами Pro Max. Водночас пристрій був зручним у подорожах — він компактно складався та використовував для живлення той самий порт, що і ваш телефон. Щодо MagSafe Battery Pack, то вона навіть не могла забезпечити повний заряд, а лише в основному підтримувала роботу телефона.

Apple припиняє випуск iPhone 13 mini – діагональ менше ніж 6” зараз лише в iPhone SE

Джерело: The Verge, 9to5mac, Macrumors

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: