Рубрики НовиниКіно

Арі Астер зніме Хоакіна Фенікса, Емму Стоун, Остіна Батлера та Педро Паскаля в наступному фільмі A24 «Еддінгтон»

Опубликовал
Катерина Даньшина

Ймовірно, мова йде про новий фільм жахів, виробництво якого стартує вже цього тижня.

Режисер Арі Астер зібрав потужний зірковий склад для свого наступного фільму «Еддінгтон» — Хоакін Фенікс, Емма Стоун, Остін Батлер, Педро Паскаль, Люк Ґраймс, Дейрдре О’Коннел, Майкл Ворд і Кліфтон Коллінз-молодший.

A24 фінансує та продюсує стрічку, яка (виходячи з послужного списку Астера) може бути фільмом жахів. Сюжет розповідатиме «про шерифа з маленького містечка Нью-Мексико з великими прагненнями» — решту подробиць тримають в таємниці.

Астер виступить сценаристом, режисером і продюсером разом із Ларсом Кнудсеном під прапором Square Peg. Оператор-постановник — дворазовий номінант на премію «Оскар» Даріус Хонджі («Евіта», «Бардо»).

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

«Еддінгтон» — це вже шостий спільний проєкт Square Peg і A24, які серед іншого випустили та розповсюдили попередні три фільми Астера (зокрема «Спадковість», «Сонцестояння» і «Усі страхи Бо»). За роль в останньому Хоакіна Фенікса номінували на «Золотий глобус».

Емма Стоун нещодавно отримала свого другого «Оскара» за головну роль у фільмі «Бідолашні створіння» Йоргоса Лантімоса. Батлера нині можна побачити у фільмі «Дюна: Частина друга», а Паскаль працює над другим сезоном «Останніх з нас».

Джерело: Variety

Disqus Comments Loading...