Новини Кіно 13.03.2024 о 08:58 comment views icon

Арі Астер зніме Хоакіна Фенікса, Емму Стоун, Остіна Батлера та Педро Паскаля в наступному фільмі A24 «Еддінгтон»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Ймовірно, мова йде про новий фільм жахів, виробництво якого стартує вже цього тижня.

Режисер Арі Астер зібрав потужний зірковий склад для свого наступного фільму «Еддінгтон» — Хоакін Фенікс, Емма Стоун, Остін Батлер, Педро Паскаль, Люк Ґраймс, Дейрдре О’Коннел, Майкл Ворд і Кліфтон Коллінз-молодший.

A24 фінансує та продюсує стрічку, яка (виходячи з послужного списку Астера) може бути фільмом жахів. Сюжет розповідатиме «про шерифа з маленького містечка Нью-Мексико з великими прагненнями» — решту подробиць тримають в таємниці.

Астер виступить сценаристом, режисером і продюсером разом із Ларсом Кнудсеном під прапором Square Peg. Оператор-постановник — дворазовий номінант на премію «Оскар» Даріус Хонджі («Евіта», «Бардо»).

«Еддінгтон» — це вже шостий спільний проєкт Square Peg і A24, які серед іншого випустили та розповсюдили попередні три фільми Астера (зокрема «Спадковість», «Сонцестояння» і «Усі страхи Бо»). За роль в останньому Хоакіна Фенікса номінували на «Золотий глобус».

Емма Стоун нещодавно отримала свого другого «Оскара» за головну роль у фільмі «Бідолашні створіння» Йоргоса Лантімоса. Батлера нині можна побачити у фільмі «Дюна: Частина друга», а Паскаль працює над другим сезоном «Останніх з нас».

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

Джерело: Variety


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: