Рубрики НовиниWTF

Байден в Києві. Добірка мемів та жартів з соцмереж

Опубликовал
Катерина Даньшина

Джо Байден 20 лютого прибув з офіційним візитом до Києва. Президент США зустрівся з Володимиром Зеленським, вшанував пам’ять загиблих захисників України та встиг застати повітряну тривогу.

Вперше очевидці помітили Байдена біля Михайлівського собору та опублікували відео й фото у соцмережах. Пізніше новину офіційно підтвердив Володимир Зеленський.

Під час візиту Байден оголосив про виділення пів мільярда доларів додаткової допомоги для України та анонсував постачання військового обладнання, зокрема артилерійських боєприпасів, ще більше реактивних снарядів та гаубиць.

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

Тим часом у соцмережах як завжди понеслось — пропонуємо переглянути добірку кращих мемів та жартів від українців про візит президента США до України.

Звичайно, Байден не оминув, найпопулярніших місць столиці для того, щоб трохи перекусити.

Ні слова про каденцію, просто публікуємо чужі жарти:

Чоловік, якому вдалося привернути до себе не меншу увагу:

 

 

Як завжди не відстають від трендів SMM-ники українських брендів.

Пізніше Білий дім опублікував офіційну заяву Байдена щодо візиту в Україну напередодні річниці повномасштабного вторгнення росії. Ну що ж, сказав, як Боженька:

Можливо ми щось пропустили, тож як завжди, ласкаво просимо у коментарі.

Disqus Comments Loading...