Рубрики НовиниІгри

Baldur’s Gate 3 стала найкращою комп’ютерною грою 2023 року на Metacritic та OpenCritic

Опубликовал
Вадим Карпусь

Гра Baldur’s Gate 3 продовжує демонструвати успіхи. Днями вона увірвалася до десятки найкращих ігор Steam за весь час, а зараз вшанувалася на Metacritic звання гри з найвищим рейтингом 2023 року. На момент підготовки матеріалу вона ділить перше місце з The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, маючи результат 96 балів.

Середня оцінка на підставі понад 2 тис. відгуків гравців складає 9,3 бала з 10. Так що Baldur’s Gate 3 також несе звання найкращої гри 2023 року за рейтингом користувачів на Metacritic. Нарешті, вона є найкращою комп’ютерною грою 2023 року на OpenCritic, поступившись лише 1 балом грі The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, що вийшла на Switch.

Очікується, що з часом позиції Baldur’s Gate 3 ще покращаться. Річ у тім, що гра вийшла величезною, і нині багато оглядів все ще знаходяться на етапі підготовки. Нинішній результат Metascore ґрунтується лише на 11 оглядах критиків, і близько 20 оглядів все ще перебувають у роботі. Згодом вони зроблять свій внесок у загальний результат.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь
Теги Baldur's Gate 3