Рубрики НовиниІгри

Baldur’s Gate 3 вийде на Mac 21 вересня – і отримає третій патч

Опубликовал
Андрей Русанов

Larian активно оновлює та виправляє Baldur’s Gate 3. Невдовзі гра отримає третій великий патч, лише за місяць існування. Студія не тільки вносить технічні виправлення, але й оперативно перезаписує цілі сюжетні сцени на вимогу ком’юніті. Наступний крок, окрім внесення змін у гру, – реліз на Mac 21 вересня, разом з патчем.

Студія не анонсувала якихось конкретних змін, але враховуючи попередні латки, можна вважати, що патч буде потужним. Логічно припустити, що будуть виправлені принаймні деякі несправності з тих, що лишилися. Наприклад, непогано б було щось зробити з «гальмуванням» у третьому акті.

Також не можна виключати й подальших перероблень сюжету. У попередньому патчі була змінена історія Карлах, включно з перезаписуванням епілогу з акторами. Larian наголошує, що якісні речі можна створювати лише перебуваючи у тісній взаємодії зі спільнотою, тож майбутній патч викликає великі сподівання.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Відомо, що Larian працює над підтримкою кросплею, яка дозволить користувачам PS5 грати разом з геймерами на ПК і навпаки, але невідомо, чи буде ця або інші зміни у найближчому патчі.

Disqus Comments Loading...