Рубрики НовиниСофт

Beeper — поєднання Google Messages та Apple iMessage на одному пристрої, але є нюанс

Опубликовал
Вадим Карпусь

Новий застосунок Beeper дозволяє об’єднати в одному місці багато популярних сервісів обміну повідомленнями, включаючи конкуруючі Google Messages та iMessage. Завдяки цьому можна спілкуватися з людьми з різних екосистем та опрацьовувати повідомлення з різних застосунків.

В останній версії Beeper з’явилася інтеграція Google Messages RCS. Завдяки цьому користувач може підключити свій обліковий запис Google і використовувати Messages і багато його функцій RCS прямо з Beeper. Також у додатку є підтримка iMessage. Таким чином, в одному місці можна працювати з двома сервісами, які зазвичай обмежені тільки своєю власною платформою. Крім зазначених конкуруючих сервісів застосунок Beeper також підтримує Telegram, WhatsApp і Discord (всього понад 10 сервісів), що дозволяє замінити кілька окремих застосунків лише одним.

Щоб мати можливість одночасно працювати з Google Messages та iMessage, потрібно взяти участь у бета-тесті Beeper та дочекатися розгляду заявки. Поки що програма знаходиться на ранньому етапі розвитку і не дозволяє додавати сервіси через мобільну версію. Щоб налаштувати iMessage та Google Messages через Beeper, необхідно використовувати настільну програму.

Кіноклуб "Забагато драми" від Skvot.
10 лекцій та 10 практикумів, щоб зрозуміти мистецтво кіномови.Сформуй власний смак та бібліотеку фільмів і навчись писати рецензії.
Програма кіноклубу

Щоб додати новий месенджер до Beeper, потрібно виконати такі дії:

  • У настільній програмі Beeper клацнути на іконці шестерні у верхній частині екрана та викликати меню налаштувань;
  • Вибрати Chat Networks;
  • У розділі Labs вибрати iMessage або SMS/RCS (Google Messages);
  • Натиснути Start;
  • Виконати інструкції для додавання облікового запису.

Ці кроки потрібно повторювати для додавання кожного бажаного сервісу обміну повідомленнями. Слід зазначити, що для авторизації доведеться погодитися на передачу своїх облікових даних. У випадку iMessage дані Apple ID будуть використовуватися на іншому пристрої, що служить мостом.

Джерело: 9to5google

Disqus Comments Loading...