Рубрики НовиниКіно

Бейонсе анонсувала свій фільм-концерт «Renaissance» — новий музичний «‎блокбастер» для кінотеатрів

Опубликовал
Катерина Даньшина

Бейонсе стала вже другою попзіркою, яка перетворила свій концерт на повноцінний фільм — раніше Тейлор Свіфт з «‎Eras Tour» побила рекорди з попередніх продажів квитків.

Фільм-концерт «Renaissance» вийде у кінотеатрах США, Канади та Мексики 1 грудня — AMC, Cinemark і Regal уже продають квитки. Переглянути концерт Бейонсе у театрі Regal у Нью-Йорку можна за $25 (і це без будь-яких зборів).

Місяцем раніше кіноверсія концерту Тейлор Свіфт побила рекорди з передзамовлень квитків, заробивши $37 млн за добу(тобто на рівні голлівудських блокбастерів).

Хоча демонстрація фільмів-концертів не є новим явищем, неймовірний успіх Свіфт надійшов під час хиткого положення кінотеатрів, які все ще оговтуються від пандемії. У червні PwC підрахувала, що продажі квитків у 2027 році все ще будуть меншими за рівень до COVID-19. З іншого боку, компанія вважає, що дохід може збільшитись коштом збільшення цін на квитки.

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

Все це означає, що Бейонсе робить кінотеатрам велику послугу — і можна очікувати (не)здорової конкуренції між її шанувальниками та Тейлор Свіфт, коли почне з’являтися інформація про касові збори.

У трейлері можна побачити кадри репетиції Бейонсе зі старшою дочкою та нинішньою танцівницею Блю Айві Картер, а також близнюків та Jay-Z (його голос за кадром запитує дружину про наміри щодо цієї останньої творчої спроби).

Трейлер

Джерело: The Verge, Variety

Disqus Comments Loading...