Рубрики НовиниСофт

Бета браузера Arc вперше доступна для Windows. Його можна детально налаштовувати

Опубликовал
Юрій Орос

Arc, інтернет-браузер від The Browser Company, що раніше був доступний лише для Mac, переходить і на Windows. Компанія оголосила, що перші запрошення на бета-версію для Windows вже надходять. Це сталося внаслідок кількох місяців запитів від користувачів Windows, які хочуть спробувати Arc. Ще у вересні компанія повідомила, що в списку очікування для Windows вже є понад 500 000 осіб.

The Browser Company планує продовжувати процес реєстрації протягом місяця, перш ніж «стрімко» збільшити кількість запрошень у новому році, передає Engadget. Хоча компанія не повідомила, чи буде версія для Windows мати всі ті ж функції, що і для Mac, точно портовані такі функції, як Peek (яка дає змогу попередньо переглянути посилання, перш ніж відкрити його у окремій вкладці) і Little Arc (легке вікно браузера, призначене для швидкого перегляду чогось).

Оскільки версія для Windows все ще перебуває в стадії бета-тестування, користувачі можуть помітити деякі відсутні функції, але вони, швидше за все, з’являться з оновленнями в процесі роботи.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

The Browser Company описує Arc як набагато кращий спосіб використання інтернету. Мета в тому, щоб забезпечити «чистіший, спокійніший досвід, який допомагає користувачам краще організувати свій час в Інтернеті». Arc має кілька особливостей, які відрізняють його від інших браузерів, таких як Safari, Chrome і Microsoft Edge.

Серед його унікальних функцій є змога кастомізувати (або вандалізувати) будь-який сайт. Також є бічна панель, на якій зберігаються ваші закладки та вкладки. Arc допомагає запобігти безладу з безліччю відкритих вкладок, архівуючи їх. Також є можливість створювати місця для зберігання досліджень для окремих проєктів.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Юрій Орос