Рубрики НовиниСофт

Бета-версія Google Play Games дозволяє грати в Android-ігри на ПК – наразі лише 85 ігор у 13 регіонах

Опубликовал
Андрей Русанов

Google Play Games запустила відкрите бета-тестування у США – це дозволить охочим випробувати ігри для Android на ПК. Google вже запускав бета-версію цього програмного забезпечення для ПК, але вона була обмежена Гонконгом, Південною Кореєю, Тайванем, Таїландом і Австралією. З 2 листопада бета-версія Play Games для Windows працює у США, Канаді, Мексиці, Бразилії, Індонезії, Філіппінах, Малайзії та Сінгапурі.

Серед доступних ігор – такі, як 1945 Air Force, Blade Idle, Cookie Run: Kingdom та Evony: The King’s Return. Програма навіть синхронізує прогрес між ПК та мобільним пристроєм, щоб ви могли продовжити на іншій платформі з того місця, на якому зупинилися. Хоча Google продовжує додавати ігри у каталог Play Games, зараз у сервісі є лише 85 ігор.

«Ми дуже раді розширити нашу платформу на більшу кількість ринків, щоб гравці могли насолоджуватися своїми улюбленими іграми в Google Play», – каже Арджун Дайал, директор Google Play Games. «У міру того, як ми наближаємося до повної версії, ми продовжимо додавати нові функції та оцінювати відгуки розробників та гравців».

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Для роботи з Google Play Games знадобиться комп’ютер із досить високими характеристиками:

  • Windows 10 (версія 2004)
  • Твердотілий накопичувач (SSD)
  • Графічний процесор Intel UHD Graphics 630 або вище
  • 4 фізичні ядра CPU
  • 8 ГБ оперативної пам’яті
  • 10 ГБ вільного місця на диску
  • Обліковий запис адміністратора Windows
  • Апаратна віртуалізація має бути увімкнута

Нагадаємо, що Microsoft стала партнером Amazon і пропонує ігри та програми з магазину програм Amazon у своїй останній ОС. Компанія вбудувала базову підсистему Windows для Android у Windows 11, але Google створила власну окрему програму, щоб перенести свої ігри з Google Play для Android на ПК.

Бета-версію Google Play Games для ПК можна безплатно завантажити та встановити (але не з України). Інше посилання для звантаження надане сайтом TechSpot і йому цілком можна довіряти.

 

Disqus Comments Loading...