Bethesda випустила Pip–Boy — наручний комп’ютер із майбутнього серіалу Fallout за $200

Опубликовал
Юрій Орос

Bethesda випустила репліку наручного комп’ютера Pip-Boy у масштабі 1:1, як у майбутньому серіалі Fallout, що стартує 11 квітня. Виготовлений з металу та литого під тиском ABS-пластику, Pip-Boy має функціонуючий TFT LCD екран, що показує анімацію в стилістиці гри. Ціна питання — $200.

Пристрій має низку анімованих екранів зі всесвіту Fallout, виконаних у монохромному зеленому кольорі. Доступ до кожного екрану здійснюється автентично за допомогою крутилки на боці корпусу.

У режимі годинника Pip-Boy відображає час точно так само, як у всесвіті Fallout, «що робить його чудовим супервеликим годинником для щоденного носіння». Коли він не на руці, його можна встановити на підставці в якості експоната або поставити на тумбочці, як годинник з режимом будильника.

Онлайн-інтенсив "Як створити рекомендаційну модель за 2 дні" від robot_dreams.
Ви пройдете етапи вибору, навчання, оцінки рекомендаційної моделі для електронної бібліотеки та отримаєте індивідуальний фідбек від лекторки.
Приєднатись до інтенсиву

ОСОБЛИВОСТІ:

  • Офіційний товар з оригінального серіалу Amazon Fallout.
  • TFT РК-дисплей з понад 50 анімованими екранами.
  • Годинник з функцією будильника.
  • Манжета з піни з ефектом пам’яті для універсальної посадки.
  • Елегантна підставка для настільного годинника.
  • Вбудований Li-Po акумулятор, що заряджається через USB-C (також функція безперервного живлення через кабель живлення).

Bethesda не вперше випускає Pip-Boy в якості колекційного предмета або аксесуара для косплеєрів. Також існує безплатний застосунок Fallout Pip-Boy для iOS.

Disqus Comments Loading...