Безплатний тариф Nvidia GeForce Now показуватиме рекламу (до 2 хвилин), поки вантажаться ігри

Опубликовал
Юрій Орос

Повністю безплатна пробна версія хмарного ігрового сервісу GeForce Now від Nvidia скоро перестане бути такою. З 28 лютого користувачі почнуть бачити рекламу.

Це стосується лише безплатного рівня — не Priority або Ultimate — і схоже, оголошення не будуть переривати ігровий процес.

Безкоштовні користувачі почнуть бачити до двох хвилин реклами під час очікування в черзі на початок ігрової сесії.

— прессекретар Nvidia Стефані Нго.

Наразі безплатний рівень часто передбачає очікування в черзі перед кожною годиною гри — тепер, буде ще й кілька рекламних роликів. Згідно зі словами представників Nvidia, реклама має допомогти оплатити безплатний рівень послуг, і що вони очікують, що ця зміна «з часом зменшить середній час очікування для безкоштовних користувачів».

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Проблема з безплатним рівнем GeForce Now, на думку представника The Verge, ніколи не полягала в чергах, а скоріше в тому, що цей тариф не показує, на що дійсно здатний хмарний сервіс. Для цього потрібно спробувати GeForce Now Ultimate, який дає потужність RTX 4080, значно зменшену затримку і підтримку G-Sync. Наразі цей рівень коштує $20 на місяць, без пробної версії.

Disqus Comments Loading...