Рубрики НовиниКрипто

Binance конвертує депозити клієнтів у доларових стейблкоїнах в BUSD – власну стабільну «монету»

Опубликовал
Андрей Русанов

Найбільша криптовалютна біржа Binance конвертуватиме будь-які
існуючі та нові депозити у прив’язаних до долара криптовалютах у власний стейблкоїн BUSD. Зокрема, зміна торкнеться вкладів у USDC, USDP та TUSD.

Binance також припинить будь-яку торгівлю спотовими парами, що включають ці криптовалюти. З 23 вересня перестануть працювати та будуть конвертовані ощадні рахунки у доларах США, стейкінг DeFi та пул ліквідності USDC/USDT. Після завершення автоконверсії користувачі зможуть виводити USDC, USDP або TUSD у співвідношенні 1:1 зі своїх балансів BUSD.

Стабільна BUSD посідає третє місце серед прив’язаних до американської валюти криптоактивів – загальна вартість випущених «монет» оцінюється в $19,3 млрд. Конвертація відчутно збільшить його капіталізацію.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Вартості балансу користувачів нічого не загрожує – усі перераховані криптовалюти на даний момент торгуються за ціною, максимально близькою до $1 та будуть конвертовані 1:1. Однак можуть постраждати інтереси людей, котрі використовують конкретні стейблкоїни у проектах, створених лише під них, включно з програмами децентралізованого доходу.

Джерела: оголошення Binance, Bloomberg

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрей Русанов