Рубрики НовиниСофт

Birds Attack 2022 – патріотична гра, в якій бойовий качур нищить російських окупантів та мародерів

Опубликовал
Вадим Карпусь

Українські розробники Олексій Новохатський та Марина Харченко створили нову патріотичну гру Birds Attack 2022. Ідея створити цю гру виникла після заяв пропагандистських так званих ЗМІ росії, в яких стверджувалося про наявність в Україні біолабораторій, де виводилися спеціально модифіковані птахи.

«А після того, як українським медіапростором розлетілася новина про диких гусей на півдні України, які «підбили» ворожий літак, я остаточно вирішив, що потрібно використати це в своїй грі», — написав Олексій.

Додатковим джерелом натхнення стали різноманітні меми. Так і виникла гра Birds Attack 2022 та її головний герой — бойовий качур, що нищить окупантів.

Розробники намагалися висвітлити в грі відомі місця та образи, які були в усіх на устах. Тому гравці зможуть знайти в Birds Attack 2022 і Чорнобаївку, і російський військовий корабель, що йде на дно, і Рудий ліс, і українські трактори, що тягнуть трофейну російську техніку, і палаючі нафтобази Білгорода. Також розробники додали декілька вигаданих подій. Окупанти виступають в образах озброєних солдатів та мародерів, які поцупили свійську птицю та килими. На фінальному рівні гравців очікує путлєр в бункері.

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

Birds Attack 2022 – це браузерна гра, написана на JavaScript. Розробники намагалися створити легку та веселу гру. В грі передбачено посилання, за допомогою якого можна перейти на сайт НБУ та зробити пожертву на потреби ЗСУ.

Джерело: dou

Disqus Comments Loading...