Новини Софт 04.05.2022 о 14:14 comment views icon

Birds Attack 2022 – патріотична гра, в якій бойовий качур нищить російських окупантів та мародерів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Українські розробники Олексій Новохатський та Марина Харченко створили нову патріотичну гру Birds Attack 2022. Ідея створити цю гру виникла після заяв пропагандистських так званих ЗМІ росії, в яких стверджувалося про наявність в Україні біолабораторій, де виводилися спеціально модифіковані птахи.

«А після того, як українським медіапростором розлетілася новина про диких гусей на півдні України, які «підбили» ворожий літак, я остаточно вирішив, що потрібно використати це в своїй грі», — написав Олексій.

Додатковим джерелом натхнення стали різноманітні меми. Так і виникла гра Birds Attack 2022 та її головний герой — бойовий качур, що нищить окупантів.

Birds Attack 2022 – патриотическая игра, в которой боевой селезень уничтожает российских оккупантов и мародеров

Розробники намагалися висвітлити в грі відомі місця та образи, які були в усіх на устах. Тому гравці зможуть знайти в Birds Attack 2022 і Чорнобаївку, і російський військовий корабель, що йде на дно, і Рудий ліс, і українські трактори, що тягнуть трофейну російську техніку, і палаючі нафтобази Білгорода. Також розробники додали декілька вигаданих подій. Окупанти виступають в образах озброєних солдатів та мародерів, які поцупили свійську птицю та килими. На фінальному рівні гравців очікує путлєр в бункері.

Birds Attack 2022 – це браузерна гра, написана на JavaScript. Розробники намагалися створити легку та веселу гру. В грі передбачено посилання, за допомогою якого можна перейти на сайт НБУ та зробити пожертву на потреби ЗСУ.

«Смерть Ворогам» — нова гра-чавилка про Чорнобаївку від українських розробників

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

«Все буде Україна» — браузерна гра з довідковою інформацією про знищення військової техніки російських окупантів

Українці створили браузерну гру, в якій Ілон Маск б’ється з кадировим та путіним

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

Булавою та стусанами: українські розробники випустили браузерну гру, в якій Зеленський б’є путіна, кадирова, російських солдатів та збирає паляниці

UKRAINIAN FARMY — нова гра про російсько-українську війну, де потрібно трактором захоплювати трофейну російську техніку

Джерело: dou


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: