Рубрики НовиниWTF

Британська поліція розмістила у X Twitter дивний згенерований фоторобот підозрюваного — користувачі підібрали кандидатів

Опубликовал
Андрей Русанов

У містечку Танбридж-Веллс неподалік Лондона грабіжник проникнув у оселю 90-річної мешканки. Щоб знайти його, поліція графства Кент оприлюднила «згенерований комп’ютером» фоторобот підозрюваного. Але щось підказує, що знайти за ним когось буде складно — втім, в користувачів X Twitter вже є кілька версій.

Згідно з повідомленням поліції, свідок стверджує, що почула зловмисника нагорі після того, як повернулася до свого будинку. Коли вона зустрілася з ним, той заявив, що він поліціянт, перш ніж піти з порожніми руками.

 

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Ті, хто бачив оголошення, порівняли ймовірного грабіжника з персонажем низькополігональних комп’ютерних та консольних ігор, який проникнув у реальний світ, а зараз ховається десь у текстурах. Інші ж припустили, що поліція не змінювала програмне забезпечення з 1990-х років, а дехто намагався шукати злочинця серед реальних людей.

Але найбільш схожим на фоторобот виявився Піт Буттіджедж, міністр транспорту США, колишній кандидат у президенти від демократичної партії та перший відкритий гей у цій якості.

Оскільки причетність до злочину містера Буттіджеджа є малоймовірною, англійський поліції явно слід попрацювати над своєю технікою складання фотороботів.

Disqus Comments Loading...