Рубрики Новини

Bungie підтримує Україну та призупиняє продажі Destiny 2 в росії та білорусі

Опубликовал
Вадим Карпусь

Студія Bungie висловила підтримку людям з України та всім, хто постраждав від війни, розв’язаної росією за підтримки білорусі.

Через Bungie Foundation компанія використовує благодійні засоби для гуманітарної підтримки постраждалих. Минулого тижня Bungie Foundation зобов’язався пожертвувати 100% доходів за перші 48 годин своєї благодійної ініціативи Game2Give безпосередньо гуманітарним організаціям. Гравці зібрали $120 тис. Bungie також продовжуватиме нараховувати власні пожертви співробітників благодійним організаціям у США. Ці кошти будуть передані наступним двом організаціям:

  • Direct Relief: зосереджена на лікуванні травм, спричинених насильством, співпрацює з Міністерством охорони здоров’я України над створенням пакетів для невідкладної допомоги. Також організація вже готується до найближчого майбутнього, коли масштабне переміщення людей призведе до безлічі хронічних проблем зі здоров’ям.
  • International Rescue Committee: працює над розширенням підтримки урядів і громадянського суспільства, щоб забезпечити основні потреби біженців.

Bungie закликає продовжувати підтримувати ці дві організації у будь-який спосіб. Компанія також перевірила деякі додаткові організації, які «роблять неймовірну роботу в Україні», та радить підтримувати їх:

Також Bungie повідомила про дві ініціативи в рамках Destiny 2. Компанія починає працювати з партнерами, щоб призупинити всі продажі та комерційну діяльність Destiny 2 в росії та білорусі. Гравці в цих регіонах все одно зможуть грати в будь-який контент Destiny 2, який вони вже придбали, і завантажувати безплатну гру, але більше не зможуть купувати новий контент або срібло.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Додатково Bungie запроваджує емблему «Соняшник», створену для того, щоб гравці демонстрували свою підтримку народу України та всіх, хто постраждав під час війни. Ця емблема буде безплатною для всіх гравців і стане доступною 10 березня.

Джерело: Bungie

Disqus Comments Loading...