Новини Новини 10.03.2022 о 11:33 comment views icon

Bungie підтримує Україну та призупиняє продажі Destiny 2 в росії та білорусі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Студія Bungie висловила підтримку людям з України та всім, хто постраждав від війни, розв’язаної росією за підтримки білорусі.

Через Bungie Foundation компанія використовує благодійні засоби для гуманітарної підтримки постраждалих. Минулого тижня Bungie Foundation зобов’язався пожертвувати 100% доходів за перші 48 годин своєї благодійної ініціативи Game2Give безпосередньо гуманітарним організаціям. Гравці зібрали $120 тис. Bungie також продовжуватиме нараховувати власні пожертви співробітників благодійним організаціям у США. Ці кошти будуть передані наступним двом організаціям:

  • Direct Relief: зосереджена на лікуванні травм, спричинених насильством, співпрацює з Міністерством охорони здоров’я України над створенням пакетів для невідкладної допомоги. Також організація вже готується до найближчого майбутнього, коли масштабне переміщення людей призведе до безлічі хронічних проблем зі здоров’ям.
  • International Rescue Committee: працює над розширенням підтримки урядів і громадянського суспільства, щоб забезпечити основні потреби біженців.

Bungie закликає продовжувати підтримувати ці дві організації у будь-який спосіб. Компанія також перевірила деякі додаткові організації, які «роблять неймовірну роботу в Україні», та радить підтримувати їх:

Також Bungie повідомила про дві ініціативи в рамках Destiny 2. Компанія починає працювати з партнерами, щоб призупинити всі продажі та комерційну діяльність Destiny 2 в росії та білорусі. Гравці в цих регіонах все одно зможуть грати в будь-який контент Destiny 2, який вони вже придбали, і завантажувати безплатну гру, але більше не зможуть купувати новий контент або срібло.

Bungie поддерживает Украину и приостанавливает продажи Destiny 2 в россии и беларуси

Додатково Bungie запроваджує емблему «Соняшник», створену для того, щоб гравці демонстрували свою підтримку народу України та всіх, хто постраждав під час війни. Ця емблема буде безплатною для всіх гравців і стане доступною 10 березня.

Воркшоп "PR + AI: Рисерч, Креатив, Контент" від Skvot.
Навчіться адаптувати потенціал АІ під задачі піарника. Корисні тулзи, яким можна делегувати рутину, генерувати свіжі ідеї для контенту і піар-стратегій.
Дізнатись більше

Джерело: Bungie


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: