Рубрики Новини

Call of Duty: Modern Warfare II вийде в Steam — вперше з 2018 року, коли серія стала ексклюзивом Battle.net [Дебютний трейлер та подробиці]

Опубликовал
Володимир Скрипін

8 червня Activision, як і обіцяла, провела презентацію в межах чергової фази анонсу чергової Call of Duty — мова про Modern Warfare II, чий реліз запланований на 28 жовтня 2022 року. Сьогодні розробники показали дебютний кінематографічний трейлер та розповіли деякі деталі майбутньої “колди”, яка, за словами Activision, розпочне «нову еру» Call of Duty.

Modern Warfare 2 — це пряме продовження Call of Duty: Modern Warfare 2019 року, якою Activision свого часу перезапустила підсерію Modern Warfare, що стартувала ще у 2007 році. Вперше гру анонсували на початку лютого разом Warzone 2 — обидва шутери створюються «з нуля» на новому рушії.

Сюжетна кампанія MWII

Дія сюжетної кампанії Modern Warfare 2 розгорнеться через три роки після подій першої частини гри. Вона розповість про глобальний конфлікт за участю ветеранів оперативно-тактичної групи 141, мексиканського наркокартелю та терористичної організації Аль-Катала. У новій частині повернуться вже добре знайомі персонажі — Джон Прайс, Саймон “Гоуст” Райлі, Джон “Соуп” МакТавіш та Кайл “Газ” Геррік. Компанію їм складе полковник мексиканського спецназу Алехандро Варгас.

Серед ключових нововведень MWII — просунутий штучний інтелект, який характеризують як «найреалістичніший» в історії серії (вороги уважно перевірятимуть позиції, реагуватимуть на зміну ситуації та тікатимуть, якщо вважатимуть бій програним), перероблені з нуля механіки управління технікою та автомобілем (процес став реалістичнішим), удосконалена система кастомізації зброї (можна буде гнучко настроювати різні характеристики зброї), більше можливостей для вільного пересування у грі (можна буде пірнати, а одна із місій буде проходити повністю під водою, причому розробники обіцяють не нехтувати законами фізики).

Курс Python від Mate academy.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

Мультиплеєр MWII

Звісно, Modern Warfare 2 також включатиме багатокористувацький режим з різноманітними картами та режимами. Власне, обіцяють як традиційні невеликі карти для формату «6 на 6», так і масштабні карти (поки невідомо, якого формату), загадковий спеціальний тактичний мультиплеєрний режим (поки без подробиць).

Warzone 2

Infinity Ward також випустить продовження «королівської битви» Warzone — десь пізніше цього року, після виходу MWII. Важлива деталь: гравці не зможуть перенести прогрес та контент з першої частини, оскільки Warzone 2, як зазначалося вище, також створюється з нуля на новому рушію, який розрахований на одночасні битви близько 300 противників та 100 реальних гравців. Усі три основні розробники серії (Infinity Ward, Treyarch і Sledgehammer Games) працювали разом над новим рушієм, щоб забезпечити унікальність своєї підсерії.

Повернення Call of Duty в Steam

Modern Warfare 2 також ознаменує повернення серії Call of Duty в Steam (з 2018 року серія продавалася ексклюзивно в Battle.net), де гравці зможуть придбати гру та грати в неї зразу після запуску. Крім Steam, Modern Warfare 2 також буде доступний на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One і Xbox Series X.

Прикметно, що у російському Steam гра недоступна, оскільки раніше Activision призупинила продажі ігор у рф. І так, ніяких No Russian у MWII не буде.

Трейлер

Скриншоти

Disqus Comments Loading...