Рубрики НовиниСофт

CD Projekt анонсувала сиквел Cyberpunk 2077, чотири нові ігри у світі «Відьмака» та ще одну в абсолютно новому всесвіті

Опубликовал
Андрей Русанов

CD Projekt Red анонсувала продовження Cyberpunk 2077 під кодовою назвою Project Orion. Розробники опублікували у Твіттері свій довгостроковий план розвитку та відзначили, що Project Orion «просуне франшизу Cyberpunk далі й продовжить використовувати потенціал цього всесвіту темного майбутнього».

Адам Кічінській, президент і головний виконавчий директор CD Projket, оголосив, що наступні три ігри, що знаходяться у розробці, будуть засновані на франшизі «Відьмак», а це означає, що сиквел Cyberpunk 2077 очікується у віддаленому майбутньому. Студія відкриє новий центр розробки у Бостоні, який зосередиться на Project Orion, одночасно з офісом у Ванкувері під назвою CD Projekt Red North America.

За першою грою після The Witcher 3, що отримала кодову назву Polaris (її вперше анонсували у березні), будуть ще два продовження у рамках трилогії. Згідно зі стратегічним документом CDPR, усі три гри будуть випущені протягом шести років після виходу першої. Дві додаткові ігри «Відьмак» під кодовою назвою Sirius та Canis Majoris будуть створені розробником The Molasses Flood та неназваною зовнішньою студією, яку очолює «досвідчений розробник, котрий працював над минулими іграми Witcher».

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Polaris започаткує нову трилогію, до якої дві інші перелічені ігри не відносяться. В одній з них будуть елементи багатокористувацького проходження.

Найбільш загадковим став анонс гри, що не належать до всесвіту Witcher або Cyberpunk. Проєкт має загадкову назву Hadar. На відміну від попередніх ігор розробника, Hadar буде належати третьому, повністю оригінальному всесвіту, створеному з нуля CD Projekt Red. Ця гра, швидше за все, знаходиться на ранніх стадіях  розробки, і студія все ще формує унікальний сеттинг.

CD Projekt Red не повідомила додаткових подробиць про нові ігри та не оприлюднила дату випуску. Наразі 350 співробітників студії працюють над сюжетним доповненням Cyberpunk 2077, Phantom Liberty, вихід якого очікується у 2023 році.

Джерело: Polygon

Disqus Comments Loading...