Рубрики НовиниСофт

CD Projekt Red анонсувала Phantom Liberty — перше сюжетне доповнення Cyberpunk 2077, реліз якого заплановано на 2023 рік

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія CD Projekt Red анонсувала вихід першого великого доповнення до гри Cyberpunk 2077. Воно отримало назву Phantom Liberty і вийде у 2023 році.

CD Projekt Red описує Phantom Liberty як новий «шпигунський трилер» для Cyberpunk 2077, дія якого відбуватиметься у новому районі Night City. Опублікований трейлер не містить багато деталей. Але все ж таки дещо почерпнути з нього можна. Так, персонаж гравця V дає клятву «вірно служити Новим Сполученим Штатам Америки», тоді як голос Джонні Сільверхенда переконує, що це була погана ідея. Актор Кіану Рівз підтвердив у прямому ефірі Night City Wire, що він повернеться, щоб озвучити Джонні у новому доповненні. Також трейлер демонструє невеликий фрагмент геймплея.

Розширення Phantom City буде доступне для версій Cyberpunk 2077 для Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series X та ПК, але, мабуть, не для версій гри для PlayStation 4 та Xbox One. Новий патч 1.6 для гри, відомий як Edgerunners Update стане останнім оновленням для версій Cyberpunk 2077 для PS4 і Xbox One. Патч Edgerunners названий на честь його прив’язки до мультсеріалу Netflix, який вийде наступного тижня.

Онлайн-курс Frontend-разробник.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Гра Cyberpunk 2077 вийшла наприкінці 2020 року, але мала велику кількість помилок. Більшу частину наступного року розробники витратили на їхнє виправлення та оптимізацію гри, що затримувало роботу над доповненням.

Джерело: polygon

Disqus Comments Loading...