Рубрики НовиниІгри

CD Projekt Red рекомендує перепройти Cyberpunk 2077 після оновлення 2.0. Серед нововведень — DLSS 3.5

Опубликовал
Юрій Орос

Наступне велике (і безплатне) оновлення Cyberpunk 2077 вийде цього тижня, і CD Projekt Red закликає гравців почати нову гру після встановлення оновлення Update 2.0.

У пості на X (Twitter) CD Projekt Red написала, що наполегливо закликає гравців розпочати абсолютно нову гру в Night City після встановлення оновлення, навіть якщо вже існує файл збереження. Розробник пояснює, що через велику кількість змін, краще почати з чистого аркуша, повідомляє IGN.

Ще раз, гравці можуть і продовжити свої колишні збереження. Проте оновлення стосується в тому числі перків та дерева навичок, оновленої поліційної системи та бойових засобів на автомобілях, через що проходження сюжету суттєво змінилося. Тому й виникла рекомендація перепройти гру з початку.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Про зміни, які принесе Update 2.0, на представлених нижче відео:

DLSS 3.5

Важливим доповненням технічної частини гри після оновлення, та сюжетного доповнення Phantom Liberty стане підтримка технології DLSS 3.5 від NVIDIA. Це ШІ-інструмент для покращення картинки та частоти кадрів у сценах із трасуванням променів.

Disqus Comments Loading...