ChatGPT навчився шукати на сайтах в реальному часі та відповідати згенерованими DALL-E картинками

Опубликовал
Юрій Орос

OpenAI офіційно запустив пошук на інтернет сайтах у реальному часі для ChatGPT. Раніше найвідоміший ШІ-чатбот у більшості випадків обмежувався наборами даних до вересня 2021 року.

Коли користувачі запитували його про поточні події, він відповідав приблизно так: «У мене немає можливості переглядати інтернет в режимі реального часу». Але однією з цілей OpenAI було розширити бази даних ChatGPT — задля перетворення його на розумніший аналог пошукової системи, передає CNBC.

У березні компанія експериментувала з плагіном для браузера ChatGPT серед обмеженої аудиторії. У травні OpenAI запустив функцію Browse в Bing, але в червні заморозила цю функцію після того, як деякі користувачі виявили, що її можна використовувати для обходу платного контенту. Компанія повільно розгортає цю функцію знову.

Сем Альтман, CEO OpenAI

Також ChatGPT з цього тижня може генерувати зображення за допомогою DALL-E 3 від OpenAI, але ця можливість поки доступна лише певним користувачам у бета-режимі.

Від простого речення до детального абзацу — запитайте ChatGPT, що ви хочете побачити, і він перетворить ваші ідеї на надзвичайно точні зображення.

— із пресреліза OpenAI.

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Після запуску в листопаді минулого року ChatGPT став найбільш швидкозростаючим застосунком в історію, згідно з дослідженням UBS, з близько 100 мільйонами щомісячних активних користувачів за два місяці. Відтоді він започаткував своєрідну гонку озброєнь у сфері штучного інтелекту, надихаючи технологічних гігантів на розробку нових функцій і застосунків, щоб виділити своїх чатботів на тлі інших. Головними конкурентами ChatGPT (який підтримує Microsoft) в цій гонці є Google Bard та Claude.ai від Anthropic.

Disqus Comments Loading...