Новини Технології 19.10.2023 о 12:17 comment views icon

ChatGPT навчився шукати на сайтах в реальному часі та відповідати згенерованими DALL-E картинками

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

ChatGPT

OpenAI офіційно запустив пошук на інтернет сайтах у реальному часі для ChatGPT. Раніше найвідоміший ШІ-чатбот у більшості випадків обмежувався наборами даних до вересня 2021 року.

Коли користувачі запитували його про поточні події, він відповідав приблизно так: «У мене немає можливості переглядати інтернет в режимі реального часу». Але однією з цілей OpenAI було розширити бази даних ChatGPT — задля перетворення його на розумніший аналог пошукової системи, передає CNBC.

У березні компанія експериментувала з плагіном для браузера ChatGPT серед обмеженої аудиторії. У травні OpenAI запустив функцію Browse в Bing, але в червні заморозила цю функцію після того, як деякі користувачі виявили, що її можна використовувати для обходу платного контенту. Компанія повільно розгортає цю функцію знову.

Sam Altman, CEO of OpenAI
Сем Альтман, CEO OpenAI

Також ChatGPT з цього тижня може генерувати зображення за допомогою DALL-E 3 від OpenAI, але ця можливість поки доступна лише певним користувачам у бета-режимі.

Від простого речення до детального абзацу — запитайте ChatGPT, що ви хочете побачити, і він перетворить ваші ідеї на надзвичайно точні зображення.

— із пресреліза OpenAI.

Після запуску в листопаді минулого року ChatGPT став найбільш швидкозростаючим застосунком в історію, згідно з дослідженням UBS, з близько 100 мільйонами щомісячних активних користувачів за два місяці. Відтоді він започаткував своєрідну гонку озброєнь у сфері штучного інтелекту, надихаючи технологічних гігантів на розробку нових функцій і застосунків, щоб виділити своїх чатботів на тлі інших. Головними конкурентами ChatGPT (який підтримує Microsoft) в цій гонці є Google Bard та Claude.ai від Anthropic.

Всі галюцинують, але GPT-4 кращий в математиці — порівняльне тестування моделей Meta, OpenAI, Cohere та Anthropic

Курс Digital Marketing від Mate academy.
На курсі ви навчитесь запускати рекламу в кабінтеах Facebook/Instagram та Google. Ви також познайомитися з SEO та Email marketing. Це ті навики які найчастіше просять ІТ компанії від Junior Marketers. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо!
Дізнатися більше про курс

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: