Рубрики НовиниWTF

ChatGPT «засвітив» чужі історії чатів — OpenAI довелось вимкнути чатбот на 10 годин, але він і зараз працює з обмеженнями

Опубликовал
Катерина Даньшина

У понеділок OpenAI довелось вимкнути ChatGPT на 10 годин — нині сервіс вже працює, однак історія чатів для користувачів поки недоступна.

Нещодавно деякі користувачі ChatGPT виявили, що бачать заголовки історії чужих чатів. Люди публікували скриншоти у соціальних мережах Reddit і Twitter, на яких видно бічні панелі інтерфейсу чатбота з історіями сторонніх користувачів. 

І хоча на зображеннях видно лише заголовки, а не розмови повністю — інцидент примушує задуматись про те, що варто писати чатботу. 

Курс-професія "Motion Designer" від Skvot.
Навчіться створювати 2D- та 3D-анімації у софтах After Effects, Cinema 4D та Octane Render. Протягом курсу ви створите 14 моушн-роликів, 2 з яких — для реального клієнта.
Детальніше про курс

Представник OpenAI повідомив Bloomberg, що компанія тимчасово відключила ChatGPT. Ймовірно, проблему спричинила помилка у програмному забезпеченні з відкритим кодом, яку ще не назвали

Роботу чатбота відновили через 10 годин, однак історія чатів на момент написання статті все ще не була доступною. OpenAI опублікувала повідомлення на бічній панелі про те, що «працює над якнайшвидшим відновленням цієї функції». 

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...